Newsletter              
Search               
Get the Flash Player to see this web page corectly.
  Home › Companii aeriene › Detalii companie aeriana

Oferte Bilete de avion

Va oferim cele mai bune preturi pentru calatoriile cu avionul. Alegeti compania dorita din ofertele noastre. Companii Aeriene

Iasi Brussels
Low Cost | Tarife studenti | Curse de linie | Curse charter | Curse autocar Bulgaria | Curse Maritime Snav

Air Berlin

Totul despre calatoria cu AirBerlin

AirBerlin este o companie aeriana cu baza in Berlin, Germania. Opereaza zboruri in 97 destinatii, atat zboruri interne cat si europene. Iar pe timp de vara compania opereaza 360 zboruri charter spre Mallorca si Portugalia.

Flota companiei AirBerlin este cea mai "tanara" si asta pentru ca mereu sunt inlocuite aparatele de zbor.

Flota AirBerlin este constituita din urmatoarele aeronave:

- 9 unitati Airbus 330-300/330-200 - nr locuri 325

- 4 unitati Airbus 321 - 200 - nr locuri 210

- 30 unitati Airbus 320 - 200 - cu 174 locuri

- 4 unitati Airbus 319 - 112 / 319 - 132 cu 150 si respectiv 144 locuri

- 2 Boeing 757 - 200 cu 209 locuri

- 1 Boeing 767 - 300 cu 252 locuri si - 37 Boeing 737 - 800 cu 186 locuri

- 12 Boeing 737 - 700 cu 144 locuri si 10 Boeing 737 - 300 cu 136 locuri

- 8 Fokker cu 100 locuri

Pasagerul trebuie sa sa prezinte in aeroport cu doua ore inainte de ora zborului pentru efectuartea operatiilor de check-in. Check-in-ul se inchide cu 40 de minute inainte. Pasagerii care ajung in intarziere la check -in nu vor fi acceptati la bord si nu au dreptul la rambursari.

BAGAJ DE CALA

Economy class - 20 kg si Business class 30 kg

Bagajul de mana maxim 6 kg sau 8 daca este si laptop - cu urmatoarele dimensiuni

55 cm + 40 cm + 20 cm (115 cm)

Pentru zborurile transatlantice sunt permise 2 genti a cate 23 kg fiecare iar pt business 32 kg fiecare.

Nu se aplica aceeasi politica de doua piece pt copii si infanti.

Excedentul de bagaj este taxat cu 5 euro pt zboruri sub 3000 mile si 10 euro pt zboruri de 3000 mile sau peste.

Excedentul de bagaj pt Sua si Canada se taxeaza in felul urmator

- 25 euro la economy class pt fiecare bagaj care depaseste cele 23 kg dar are mai putin de 32 kg.

- 125 euro daca depaseste cele 32 kg

Transportul echipamentelor sport

Pot fi transportate diverse echipamente sport contra cost 25 euro: bicicleta, Kayak, surfboard etc. care trebuiesc impachetate corespunzator.

Transportul Animalelor

Puteti calatori cu animale in cabina avionului, pisica sau caine daca aveti certificat medical de la cabinete autorizate si cusca cu urmatoarele dimensiuni 55cm-40cm-20cm - greutatea totala cu tot cu cusca sa fie de maxim 6 kg. Animalele care depasesc aceasta greutate vor fi transportate in cala si vor fi taxate pe fiecare kg cu 1,5% din tariful publicat IATA .

Cand Bagajul dumneavoastra de Cala va fi predat la check-in, el va intra in custodia companiei care va emite o Eticheta de Identificare.Va recomandam ca pe Bagajul de Cala sa inscriptionati numele, adresa dumneavoastra si un numar de telefon la care puteti fi contactat.

Modificările

In functie de regulile fiecarui tarif se permite schimbare de data sau in unele cazuri si de ruta, cele mai multe modificari sunt contra-cost.Daca biletele sunt achizitionate la tarife promotionale nu pot fi anulate in cazul in care nu se mai poate calatori.

Este cel mai bine inainte de plata biletului sa fiti informati de catre agentul de ticketing ce se poate recupera in cazul anularii si ce costuri sunt pentru schimbari.

Obiecte periculoase
Dispozitii referitoare la siguranta si la bagajul nepermis la bord - din motive de siguranta pasagerul nu poate avea in bagaj urmatoarele articole:
a - obiecte ce pot pune in pericol aeronava, persoanele si / sau obiectele aflate la bordul acesteia, in mod special: gaze comprimate - solide, inflamabile, neinflamabile si otravitoare - ca, de exemplu si nu numai, butan, azot lichid, gaz pentru buteliile de oxigen; substante corozive ca, de exemplu si nu numai, acizi, alcalini, mercur si substante pentru baterii cu elemente lichide; lichide sau solide inflamabile ca de ex. gaz pentru brichete; explozibili, munitii, munitie pentru mitraliere, focuri de artificii, chibrite, solventi, vopsele, brichete; toate tipurile de arme de foc, de exemplu si nu numai, pistoale, revolvere, pusti, si arme de jucarie, genti si valize prevazute cu dispozitive de alarma, substante oxidante ca de exemplu su nu numai, clorura de var, peroxizi; substante otravitoare si / sau otravuri in general ca de exemplu si numai, insecticide, erbicide; substante infectioase si / sau toxice ca de exemplu si numai, material radioactiv, materiale cu virusi activi; materiale magnetice, agresive si iritante, toate obiectele si / sau toate substantele care in conformitate cu dispozitiile normative referitoare la clasificarea riscurilor sunt clasificate ca substante periculoase
b - obiecte care sa nu sunt personale pentru calatorie, deci care nu sunt destinate utilizarii in timpul calatoriei
c - substante lichide care nu corespund limitarilor si modalitatilor de transport ca bagaj de mana conform noilor reguli in materie de siguranta in aeroporturile Uniunii Europene

12.4 - Articolele care se pot transporta - Pot fi transportate ca bagaj, in cantitate limitata si in masura in care acestea rezulta necesare pasagerului in timpul calatoriei, urmatoarele articole:
- In bagajul de mana lichidele vor trebui sa fie in recipiente cu capacitatea maxima de 100 ml (1/10 l) sau echivalentele (es.100 g); recipientele vor trebui introduse intr-un saculet de plastic transparent si care sa poata fi inchis cu capacitatea de max. 1 litru (deci cu dimensiuni egale de ex. a circa 18x20cm). Va fi permisa transportarea unui singur saculet de plastic cu dimensiunile mai sus mentionate de catre fiecare pasager (infant inclusiv); pot fi transportate in afara saculetului de plastic si fara limitari de volum, a medicamentelor si lichidelor prescrise cu scopuri dietetice, ca de exemplu alimente pentru copii, pentru care s-ar putea sa fie necesar sa furnizati dovada necesitatii reale si autenticitatea acestor articole din partea autoritatilor respective. Prin substante lichide se intelege:
- apa si alte bauturi, supe si siropuri,creme, lotiuni si uleiuri, parfumuri,spray,geluri, inclusive cele pentru par si dus
- continutul recipientilor sub presiune, inclusiv spuma de barba, alte spume si deodorante
- substante tip pasta, inclusiv pasta de dinti,miscele de lichide si solide,rimmel si orice alt produs cu consistenta similara
-articole pentru fumatori, doar personale, este interzis oricum transportul de combustibil pentru brichete, piese de schimb sau brichete care contin combustibil lichid neabsorbant;.

Fiind o companie lowcost ofera bauturi si mese doar contra-cost.

 


Iasi Munchen Iasi
zbor direct!
137
Iasi Munchen Iasi
Iasi Rhodos Iasi
255 €   taxe incluse
Iasi Rhodos Iasi
Iasi Tel Aviv
99 €   taxe incluse
Iasi Tel Aviv
Iasi Venetia
75 €   zbor direct
Iasi Venetia
Iasi  Viena
215 €   taxe incluse
Iasi  Viena
Iasi-Roma
75 €   taxe incluse
Iasi-Roma
Iasi - Bucuresti
40 €   taxe incluse
Iasi - Bucuresti
Iasi Barcelona
138 €   ZBOR DIRECT!!
Iasi Barcelona
Iasi Londra Iasi
165 €   ZBOR DIRECT!
Iasi Londra Iasi
Iasi Munchen Iasi
137 €   zbor direct!
Iasi Munchen Iasi