Newsletter              
Search               
Get the Flash Player to see this web page corectly.
  Home › Companii aeriene › Detalii companie aeriana

Oferte Bilete de avion

Va oferim cele mai bune preturi pentru calatoriile cu avionul. Alegeti compania dorita din ofertele noastre. Companii Aeriene

Iasi Brussels
Low Cost | Tarife studenti | Curse de linie | Curse charter | Curse autocar Bulgaria | Curse Maritime Snav

Austrian Airlines

IN INTREAGA LUME PRIN VIENA CA PUNCT CENTRAL - AEROPORTUL INTERN DIN VIENA


Aeroportul Internaţional din Viena, utilizează o infrastructură superioară, în vreme ce administrarea extrem de eficientă a avioanelor ce sosesc şi pleacă asigură transferul rapid şi confortabil al pasagerilor noştri. Timpul mediu de transfer al aeroportului nostru de numai 25 de minute este de fapt unic în Europa. În cazul în care se întâmplă vreodată să trebuiască să aşteptaţi mai mult timp până la plecare, Aeroportul Internaţional din Viena vă pune de asemenea la dispoziţie săli generoase şi cu o concepţie nouă pentru a vă ajuta să vă ocupati timpul până la plecare în cel mai plăcut mod.

BINE ATI VENIT LA PROGRAMUL DE FIDELITATE OFERIT DE

AUSTRIAN-MILES&MORE!

Miles&More este programul de fidelitate oferit de Austrian Airlines, Lufthansa, Swiss, Eurowings si LOT.
Trebuie sa stiti ca de fiecare data cand zburati, cand inchiriati o masina, cand stati la un hotel partener, contul milelor de pe cardul dv Miles&More creste;

Cum puteti deveni membru?

Pentru a obtine un card de fidelitate, puteti solicita un formulare de inregistrare reprezentantilor agentiei Arias Turism sau va puteti inscrie direct pe site-ul
http://www.aua.com/ro/rom/miles/


Imediat dupa inscriere primiti:
- un numar de membru;
- un Card Miles&More temporar. Acesta poate fi folosit pana la primirea celui permanent;

Tipurile de carduri oferite de programul Miles&More:
- Miles&More Card (la inscriere)
- Frequent Traveller Card (pentru peste 35.000 mile zburate in decursul unui an)
- Austrian Senator Card (pentru peste 100.000 mile zburate in decursul unui an)

Nu uitati sa prezentati card-ul in momentul in care faceti o rezervare sau la check-in in aeroport!


CONDITII PRIVIND TRANSPORTUL BAGAJELOR CU AUSTRIAN:


Bagaje
1. Pasagerii care calatoresc la clasa economica pot avea un bagaj la cala de 20 kg (44 lbs) fara taxe suplimentare. Pasagerii care calatoresc la clasa Business pot avea un bagaj de 30 kg (66 lbs).
2. Pasagerii care calatoresc la clasa I, pot avea un bagaj de 40 kg (88 lbs). Aceste restrictii de greutate se aplica tuturor zborurilor spre si din toate tarile, cu exceptia Statelor Unite, Canada si Mexic.
3. La cursele spre si din Statele Unite, Canada si Mexic se aplica criteriul "Piece Concept". Prin urmare, toti pasagerii pot transporta doua bagaje scutite de taxe. Cele doua bagaje nu trebuie sa depaseasca 158 cm fiecare (lungime+ latime+ inaltime). Incepand cu 1 noiembrie 2005, greutatea maxima permisa este de 23 kg per bagaj.
Bagaje de Mana
1. Un singur bagaj, este permis la bord pentru fiecare pasager. Doua bagaje sunt premise daca se calatoreste la clasa I sau la Business. (Exceptie fac zborurile spre si dinspre Canada, Statele Unite si Mexic unde este permis un singur bagaj indiferente de clasa).
2. Bagajul de mana nu trebuie sa depaseasca in dimensiuni 55x40x20 cm sau 22x16x8 inch sau greutate mai mare de 8 kg (16, 7 lbs).
Bagaje Speciale
1. Se aplica taxe speciale pentru urmatoarele bagaje speciale: bicicleta, placa de surf sin windsurf, schiuri.

CHECK-IN ONLINE:

In cazul in care beneficiati de bilet electronic va puteti face check-in-ul de acasa sau de la birou cu 24 ore inainte de plecare accesand urmator-ul link: http://www.aua.com/at/eng/About_Flight/checkin/web/

Va printati cartea de imbarcare si va prezentati direct la poarta de imbarcare, de asemenea va puteti alege locul dorit. Atentie insa, check-in-ul online nu este valabil pentru toate destinatiile. In acest moment check-in-ul online este valabil pentru urmatoarele aeroporturi:

Austria: Graz, Innsbruck, Klagenfurt, Linz, Salzburg, Viena.
Germania: Berlin Tegel, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hannovra, Köln, Leipzig, München, Nuernberg si Stuttgart.
Alte aeroporturi internationale: Altenrhein, Amsterdam, Atena, Ancara, Belgrad, Brussels, Budapesta, Iasi, Istanbul, Krakovia, Cosice, Kharkiv, L´viv, New York (JFK), Nice, Bucuresti, Salonic, Venetia, Riga, Vilnius si Varsovia..

CUM SE AJUNGE LA AEROPORTURILE DIN AUSTRIA:
Pentru a evita probleme legate de sosirea in aeroport va rugam sa accesati link-ul urmator, unde veti gasi informatii utile: http://www.aua.com/ro/rom/about_flight/airports/

FLOTA GRUPULUI AUSTRIAN:

Austrian Airlines deserveste impreuna cu partenerii sai Lauda Air and Austrian arrows 130 destinatii. In anul 2006, Groupul a transportat peste 10.8 millioane de pasageri. Aeronave de diferite tipuri si marimi permit operarea pe anumite segmente in mod optim. Orele de plecare si sosire sunt coordonate urmand valuri bine structurate astfel incat sa ofere conexiuni nationale si internationale ideale prin hub-ul Vienna.

Tipurile de aeronave Airbus 340 / 321 / 320 / 319, Boeing 777 / 767 / 737, Fokker 100 / 70, Bombardier Q400 / Q300 si Canadair Jet va vor transporta la destinatia aleasa.

Flota Grupului Austrian Airlines se mareste in fiecare an, scazand continuu varsta medie a aeronavelor. Cu o varsta medie de 8.4 ani, flota Grupului Austrian Airlines este cu aproximativ 2 ani mai tanara decat media Europeana si este una dintre cele mai moderne din lume.


INFORMATII DESPRE REGULILE DE SECURITATE


Va rugam sa luati aminte despre urmatoarele reguli legale de securitate pentru bagajele de mana:

pentru zborurile din/catre USA:http://www.aua.com/ro/rom/about_flight/regulations/US/
pentru zborurile din/via EU:http://www.aua.com/ro/rom/about_flight/regulations/EU/

Aceste cerinte legale sunt importante pentru siguranta dumneavoastra! Din acest motiv, recomandam tuturor pasagerilor sa ia in considerare aceste cerinte cand planuiesc sa efectueze o calatorie cu avionul. Facem tot posibilul sa va asiguram inceperea calatoriei cat mai usor si placut.

 

 

 


Iasi Munchen Iasi
zbor direct!
137
Iasi Munchen Iasi
Iasi Rhodos Iasi
255 €   taxe incluse
Iasi Rhodos Iasi
Iasi Tel Aviv
99 €   taxe incluse
Iasi Tel Aviv
Iasi Venetia
75 €   zbor direct
Iasi Venetia
Iasi  Viena
215 €   taxe incluse
Iasi  Viena
Iasi-Roma
75 €   taxe incluse
Iasi-Roma
Iasi - Bucuresti
40 €   taxe incluse
Iasi - Bucuresti
Iasi Barcelona
138 €   ZBOR DIRECT!!
Iasi Barcelona
Iasi Londra Iasi
165 €   ZBOR DIRECT!
Iasi Londra Iasi
Iasi Munchen Iasi
137 €   zbor direct!
Iasi Munchen Iasi