Newsletter              
Search               
Get the Flash Player to see this web page corectly.
  Home › Companii aeriene › Detalii companie aeriana

Oferte Bilete de avion

Va oferim cele mai bune preturi pentru calatoriile cu avionul. Alegeti compania dorita din ofertele noastre. Companii Aeriene

Iasi Brussels
Low Cost | Tarife studenti | Curse de linie | Curse charter | Curse autocar Bulgaria | Curse Maritime Snav

British Airways

Politica bagaje British Airways

Noua politica British Airways pentru bagajele de mana
In urma unui anunt al Departamentului pentru Transport din Marea Britanie care prevede aprobarea ca un numar de aeroporturi din Regatul Unit sa renunte la politica de 1 singur bagaj de mana, British Airways a reintrodus limita de 2 bagaje de mana pentru pasagerii care pleaca din Londra Heathrow, Londra Gatwick, Londra City, Jersey, Aberdeen, Edinburgh, Glasgow, Newcastle sau Manchester.

Modificarea prevede ca toti pasagerii care pleaca sau tranziteaza aeroporturile Londra Heathrow, Londra Gatwick, Londra City, Jersey, Aberdeen, Edinburgh, Glasgow, Newcastle sau Manchester sa poata transporta 2 bagaje de mana.

Restrictia referitoare la un singur bagaj de mana ramane in vigoare pentru aeroportul Newquay. Acesta se va alinia in curand la decizia Departamentului pentru Transport din Marea Britanie privitoare la bagajul de mana.

Restrictiile cu privire la cantitatea de lichide admisa la controalele de securitate raman in vigoare. Pasagerii trebuie sa se asigure ca nu transporta in bagajul de mana lichide in containere ce depasesc 100ml. Acestea trebuie transportate in pungi transparente din plastic, resigilabile si usor de inchis sau deschis.

Alte restrictii de securitate raman de asemenea in vigoare, cum ar fi faptul ca laptop-urile si incaltamintea trebuie controlate separat.

Politica de bagaje de mana a British Airways este:
* Un bagaj nu mai mare de 56cm x 45cm x 25cm (22 inches x 17.5 inches x 9.85 inches) (inclusiv rotitele, buzunarele si manerele acestuia)
* In plus, poate fi transportata o geanta sau valiza de marimea unui laptop
* Greutatea maxima a bagajului de mana este de 23KG, pasagerul fiind obligat sa o poata manevra singur (inclusiv sa o aseze in compartimentul special amenajat, de deasupra capului).


Pentru cursele spre dinspre si via USA, Canada, Mexico, America Centrala, Insulele Caraibe* si Nigeria: doua bagaje nu mai grele de 32kg (70lbs) fiecare sau nu mai mari de 158 cm (62 inchi) (lungime+latime+inaltime).
Pentru toate rutele*, maximul de bagaj permis in avion este de 40kg (88lbs) la clasa First, 30kg (66lbs) la clasa Club World si Club Europe, 23kg (51lbs) la clasa World Traveller Plus, World Traveller si Euro Traveller.

Greutatea maxima a bagajelor transportate gratuit la cala scade la 23 kg / geanta. Bagajele ce depasesc 23 Kg vor fi taxate suplimentar.
De la 1 ianuarie 2003 limita maxima de greutate per bagaj este de 32 kg (70 lbs).
Asigurati-va ca bagajele sunt bine închise, încuiate daca este posibil. Pentru zborurile în SUA ele trebuie descuiate la sosire în vederea controlului.
Din bagaje nu trebuie sa atârne nimic (curele, fire, ate etc.) din ceea ce s-ar putea bloca în sistemul de sortare al bagajelor. Tot din acest motiv, la bagajele cu doua mânere se recomanda legarea lor împreuna.
Nu tineti în bagaje medicamentele, documente importante, lucruri de valoare sau bani.
Daca calatoriti cu bagaje mai mari de 75cm x 45cm x 95cm (30ins x 18 ins x 38ins) (lungimexlatimexinaltime) (animale, instrumente muzicale, echipament sportiv, carucioare) trebuie sa anuntati în timp util (cel putin cu 24 de ore inainte) compania British Airways sau reprezentantele sale pentru a va asigura ca bagajele vor calatori cu acelasi avion cu dumneavoastra.
*Pentru bilete emise de la 1 septembrie 2003: Serviciile British Airways catre Bogota si Caracas cat si serviciile catre Havana si Santa Domingo operate de parteneriul Iberia au trecut la sitemul de greutate.

Animale de Casa
În cabina: animalele de casa pot calatori în cabina în anumite cazuri, depinzând, printre altele, de marimea si greutatea custii.
În cala: în cazul în care cusca este prea mare pentru cabina, aceasta va fi amplasata în cala.


Iasi Munchen Iasi
zbor direct!
137
Iasi Munchen Iasi
Iasi Rhodos Iasi
255 €   taxe incluse
Iasi Rhodos Iasi
Iasi Tel Aviv
99 €   taxe incluse
Iasi Tel Aviv
Iasi Venetia
75 €   zbor direct
Iasi Venetia
Iasi  Viena
215 €   taxe incluse
Iasi  Viena
Iasi-Roma
75 €   taxe incluse
Iasi-Roma
Iasi - Bucuresti
40 €   taxe incluse
Iasi - Bucuresti
Iasi Barcelona
138 €   ZBOR DIRECT!!
Iasi Barcelona
Iasi Londra Iasi
165 €   ZBOR DIRECT!
Iasi Londra Iasi
Iasi Munchen Iasi
137 €   zbor direct!
Iasi Munchen Iasi