Newsletter              
Search               
Get the Flash Player to see this web page corectly.
  Home › Companii aeriene › Detalii companie aeriana

Oferte Bilete de avion

Va oferim cele mai bune preturi pentru calatoriile cu avionul. Alegeti compania dorita din ofertele noastre. Companii Aeriene

Iasi Brussels
Low Cost | Tarife studenti | Curse de linie | Curse charter | Curse autocar Bulgaria | Curse Maritime Snav

Delta Airlines

Delta si Nortwest: Impreuna, cea mai mare companie aeriana.

Delta Air Lines a fuzionat cu Nortwest! Aceasta fuziune va permite creearea unei companii mai puternice, ce va permite clientilor nostri sa ajunga catre 390 de destinatii din 67 de tari.

Compania se va numi DELTA si va oferi legaturi intre orase din US si restul lumii mai mult decat orice alta companie aeriana, prin hub-urile sale: Atlanta, Cincinnati, Detroit, Minneapolis, New York, Salt Lake City, Tokyo si Amsterdam.

Cu Delta ajungi direct in inima Manhattan-ului!

Din JFK in Manhattan in doar 8 minute.

Dorim sa va anuntam ca Delta a semnat un acord de tip code-share cu US Helicopter, astfel incat se pot emite bilete pe numere de zbor Delta intre JFK si TSS (East 34th Street Heliport Manhattan) sau JRB (downtown Manhattan 6 East River Piers). Imbarcarea din JFK pentru aceste curse se face din terminalul 3, poarta 11.

Acum pasagerii pot beneficia de toate avantajele unui zbor Delta: inregistrarea bagajelor si a pasagerilor pana la destinatia finala, se pot acumula mile pentru pasagerii inscrisi in programul SkyMiles inclusiv pe zborurile intre JFK si Manhattan etc.

Breezeway - Serviciu dedicat pasagerilor BusinessElite.


Breezeway este un nou serviciu oferit de catre Delta Air Lines catre pasagerii BusinessElite si pasagerilor SkyMiles Medallion, Platinium, Gold and Silver. Aceasta facilitate va permite pasagerilor sa se imbarce oricand doresc pe un culoar special, fara a astepta la porta de imbarcare. Scopul acestui serviciu este de a reduce timpul de asteptare la poarta de imbarcare pentru pasagerii clasei BusinessElite, si totodata le permite acestora sa se bucure de libertatea de a alege momentul in care se imbarca.

Online Check-in si Drop Off la Otopeni

Delta Air Lines ofera posibilitatea pasagerilor sai sa efectueze formalitatile de inregistrare online, cu 24h inaintea orei prevazute pentru decolare. Astfel prin simpla accesare a linkului https://www.delta.com/myitinerary/itinLanding.action

pasagerii pot printa cartiile de imbarcare si pot inregistra bagajele. Bagajele se vor eticheta/preda la ghiseul DROP OFF existent din Otopeni. Aceste facilitati se pot folosi exclusiv de pasagerii care nu au nevoie de viza pentru a intra/tranzita teritoriul US.

 

 


Iasi Munchen Iasi
zbor direct!
137
Iasi Munchen Iasi
Iasi Rhodos Iasi
255 €   taxe incluse
Iasi Rhodos Iasi
Iasi Tel Aviv
99 €   taxe incluse
Iasi Tel Aviv
Iasi Venetia
75 €   zbor direct
Iasi Venetia
Iasi  Viena
215 €   taxe incluse
Iasi  Viena
Iasi-Roma
75 €   taxe incluse
Iasi-Roma
Iasi - Bucuresti
40 €   taxe incluse
Iasi - Bucuresti
Iasi Barcelona
138 €   ZBOR DIRECT!!
Iasi Barcelona
Iasi Londra Iasi
165 €   ZBOR DIRECT!
Iasi Londra Iasi
Iasi Munchen Iasi
137 €   zbor direct!
Iasi Munchen Iasi