Newsletter              
Search               
Get the Flash Player to see this web page corectly.
  Home › Companii aeriene › Detalii companie aeriana

Oferte Bilete de avion

Va oferim cele mai bune preturi pentru calatoriile cu avionul. Alegeti compania dorita din ofertele noastre. Companii Aeriene

Iasi Brussels
Low Cost | Tarife studenti | Curse de linie | Curse charter | Curse autocar Bulgaria | Curse Maritime Snav

Flybaboo

Flybaboo nu este o companie low-cost ci una de linie, regionala ce serveste cu o flota formata din 5 avioane peste 20 de destinatii europene si nord africane plus zboruri charter spre diferite destinatii de vacanta.
Numele ciudat i-a fost dat de un student, Julian Cook, de la Universitatea Columbia. De altfel Julian este si fondatorul companiei, proiectul lui fiind premiat de catre Universitatea la care era student cu banii necesari pentru inceperea afacerii.
Casa liniei Flybaboo este aeroportul international Cointrin din Geneva de unde cele 5 avioane (2 de tip Dash 8 si 3 Embraer) zboara spre destinatii precum Agadir, Djerba, Monastir sau Catania (toate pe perioada sezonului de vacante), Viena, Zagreb, Atena, Roma sau Valenicia si de luna aceasta si Bucuresti.
Ruta Bucuresti - Geneva a fost inaugurata anul acesta cu Swiss International Airlines iar sosirea Flybaboo pe aceeasi ruta nu face decat sa confirme succesul ei pentru turistii sau oamenii de afaceri din Romania. Asa ca daca vreti sa vizitati orasul de pe malurile lacului Geneva de placere sau pentru afaceri acum aveti doua zboruri directe de la Bucuresti.


Iasi Munchen Iasi
zbor direct!
137
Iasi Munchen Iasi
Iasi Rhodos Iasi
255 €   taxe incluse
Iasi Rhodos Iasi
Iasi Tel Aviv
99 €   taxe incluse
Iasi Tel Aviv
Iasi Venetia
75 €   zbor direct
Iasi Venetia
Iasi  Viena
215 €   taxe incluse
Iasi  Viena
Iasi-Roma
75 €   taxe incluse
Iasi-Roma
Iasi - Bucuresti
40 €   taxe incluse
Iasi - Bucuresti
Iasi Barcelona
138 €   ZBOR DIRECT!!
Iasi Barcelona
Iasi Londra Iasi
165 €   ZBOR DIRECT!
Iasi Londra Iasi
Iasi Munchen Iasi
137 €   zbor direct!
Iasi Munchen Iasi