Newsletter              
Search               
Get the Flash Player to see this web page corectly.
  Home › Companii aeriene › Detalii companie aeriana

Oferte Bilete de avion

Va oferim cele mai bune preturi pentru calatoriile cu avionul. Alegeti compania dorita din ofertele noastre. Companii Aeriene

Iasi Brussels
Low Cost | Tarife studenti | Curse de linie | Curse charter | Curse autocar Bulgaria | Curse Maritime Snav

FlyRomania

Destinații

Bucuresti

Din 15.05.2014

Capitala României este dinamică și în continuă mișcare. Orașul surprinde prin amestecul de stiluri arhitecturale începând de la Curtea Veche, la biserici ortodoxe, la arhitectura greoaie din perioada comunistă și terminând cu Palatul Parlamentului, o clădire colosală cu șase mii de încăperi, a doua ca mărime din lume după Pentagon. Cu Fly RomaniaTimișoara – Otopeni cu doar 69,90 EUR.

Timisoara

Din 15.05.2014

Timișoara, denumită Mica Vienă sau oraș al premierelor, se află pe primul loc în topul celor mai bune orașe pentru afaceri din România. Orașul de pe Bega este o alegere potrivită pentru un City Break boem, încărcat cu parcuri naturale, clădiri istorice și evenimente culturale. Cu Fly RomaniaTimișoara – Verona de la 29,90 EUR.

Verona

Din 15.05.2014

Locul în care a luat naștere cea mai cunoscută poveste de dragoste din lume te cucerește în câteva minute cu arhitectura, atmosfera și deliciile culinare. Încărcat de iubire, este orașul perfect pentru a te bucura de peisajul asupra râului și de internetul gratuit din parcuri, unde poti să stai liniștit și să lucrezi. Cu Fly RomaniaOtopeni – Verona de la 29,90 EUR.

Genova

Din 17.05.2014

Genova, cetatea lui Cristofor Columb, se mândrește cu o gastronomie originală, catedrale monumentale și cel mai mare centru istoric dintre toate orașele europene. Datorită bogațiilor artistice, arhitecturale, gastronomice și muzicale, Genova a fost Capitală Culturală Europeană în anul 2004. Cu Fly RomaniaOtopeni – Genova de la 29,90 EUR.

Frankfurt

Din Iunie 2014

Orașul zgârie-norilor din Europa, denumit uneori și „Mainhattan”, este un oraș dinamic, cosmopolit, care investește anual mai mult decât oricare alt oraș european în domeniul cultural. Frankfurt îmbină modernul cu tradiționalul, păstrând o selecție de clădiri istorice, teatre, galerii și muzee valoroase. Cu Fly RomaniaOtopeni – Frankfurt Hahn de la 29,90 EUR.

Antalya

Din Iunie 2014

Antalya, situată pe coasta mediterană în sud-vestul Turciei, este capitala turismului internațional turcesc. Orașul se laudă cu bucate desăvârșite, plaje aurii, băi turcești și cascade înspumate de culoarea laptelui. Antalya este o destinație de vacanță preferată și pe timpul iernii, fiind totodată colțul de Paradis perfect pentru răsfăț. Cu Fly RomaniaOtopeni – Antalya de la 29,90 EUR.

Barcelona

Din Iunie 2014

Viu, colorat, luminos și cald, Barcelona este un oraș care are de oferit turiștilor o varietate de obiective turistice. Apa albastră, plajele fine, hotelurile elegante, cluburile cochete și capodoperele de artă unice fac ca experiența în Barcelona să fie una de neuitat. Cu Fly RomaniaOtopeni – Barcelona de la 29,90 EUR.

Tulcea

Din 16.05.2014

Relaxare, armonie, natură. Descoperă un colț din paradisul Deltei Dunării, singura deltă din lume declarată rezervație a biosferei, sub egida UNESCO. Fie că visezi la o oază de relaxare sau pui la cale aventuri la pescuit, Tulcea e destinația ideală pentru a începe evadarea în natură. Cu Fly RomaniaOtopeni – Tulcea cu doar 49,90 EUR.

Bergamo

Din 16.05.2014

Bergamo este situat la poalele Alpilor, în frumosul ținut Lombardia. Oraşul este împărţit în două: partea de sus şi partea de jos. Cetatea de sus te cucerește într-o clipă cu stilul său medieval, străzile înguste, pietruite şi vederi minunate ce pot fi admirate de pe zidurile sale, iar orașul de jos este partea modernă de unde se pot vedea zgârie norii Milanului de sud-vest. Cu Fly Romania,Tulcea – Bergamo de la 29,90 EUR.


Iasi Munchen Iasi
zbor direct!
137
Iasi Munchen Iasi
Iasi Rhodos Iasi
255 €   taxe incluse
Iasi Rhodos Iasi
Iasi Tel Aviv
99 €   taxe incluse
Iasi Tel Aviv
Iasi Venetia
75 €   zbor direct
Iasi Venetia
Iasi  Viena
215 €   taxe incluse
Iasi  Viena
Iasi-Roma
75 €   taxe incluse
Iasi-Roma
Iasi - Bucuresti
40 €   taxe incluse
Iasi - Bucuresti
Iasi Barcelona
138 €   ZBOR DIRECT!!
Iasi Barcelona
Iasi Londra Iasi
165 €   ZBOR DIRECT!
Iasi Londra Iasi
Iasi Munchen Iasi
137 €   zbor direct!
Iasi Munchen Iasi