Newsletter              
Search               
Get the Flash Player to see this web page corectly.
  Home › Companii aeriene › Detalii companie aeriana

Oferte Bilete de avion

Va oferim cele mai bune preturi pentru calatoriile cu avionul. Alegeti compania dorita din ofertele noastre. Companii Aeriene

Iasi Brussels
Low Cost | Tarife studenti | Curse de linie | Curse charter | Curse autocar Bulgaria | Curse Maritime Snav

Lot

Bagajul
BAGAJUL ÎNREGISTRAT TRANSPORTAT ÎN COMPARTIMENTUL DE MARFĂ Al AERONAVEI

În sistemul bazat pe greutate la clasa business, limita de greutate a bagajului înregistrat se ridică la 30 de kilograme, iar la clasa economică la 20 de kilograme

Zboruri către şi din Europa şi Orientul Apropiat
Persoane adulte/ Adulţi şi copii peste doi ani

 

 

Kilograme

 

Livre

 
Clasa business 30 66
Clasa economică 20 44


Copilul până la vârsta de doi ani care beneficiază de 90% reducere bilet (fără drept la un loc separat) are dreptul la transportul bagajului cu o greutate de până la 10 kilograme (22 livre)

În sistemul bazat pe numărul de obiecte, la clasa business şi economică bagajul înregistrat este limitat la 2 buc. Dimensiunea fiecărei dintre ele nu poate depăşi 158 cm (suma înălţimii, lăţimii şi lungimii). Greutatea unui bagaj nu poate depăşi 32 de kilograme.

IMPORTANT! Pentru zborurile code-share (operate de catre un alt transportator) regulile referitoare la bagaje pot fi deferite. Va rog contactati compania transportatoare pentru a afla conditiile in viguare.


Zboruri la/din SUA şi Canada
Persoane adulte/ Adulţi şi copii de peste doi ani.

 

 

număr de bucăţi greutate înăl.+lăţ.+lung.
1 bucată
Clasa business 2 32 kg  158 cm / 62 toli
Clasa economică 2 23 kg 158 cm / 62 toli

Copilul până la vârsta de doi ani care beneficiază de 90% de reducere a biletului (fără drept la un loc separat) are dreptul la transportul unui bagaj cu greutatea maximă de 23 kilograme (50 livre) şi cu suma dimensiunilor de 158 cm (62 ţoli).

Pentru zboruri interne, greutatea bagajului înregistrat nu poate depăşi 20 de kilograme.

ATENŢIE! Transportatorul poate refuza bagajul înregistrat, dacă nu este ambalat într-un mod care garantează siguranţa transportului, ţinând seama de o manipulare normală. PLL LOT recomandă însemnarea bagajului prin ataşarea unei etichete cu adresa. Transportatorul nu-şi asumă reponsabilitatea pentru articolele fragile transportate în bagaj sau uşor perisabile şi de asemenea pentru bani, bijuterii şi alte obiecte preţioase, documente şi mostre comerciale ş.a.m.d. Transportul acestor obiecte are loc pe propria răspundere şi pe riscul pasagerului. În circulaţia internaţională, responsabilitatea transportatorului în cazul vătămării bagajului înregistrat se limitează la suma de 20 de USD pe fiecare kilogram.


BAGAJUL NEÎNREGISTRAT TRANSPORTAT LA BORDUL AERONAVEI

Independent de limita bagajului înregistrat, pasagerul beneficiază de transportul gratuit - sub supravegherea sa - al bagajului de mână.

 

  cantitate
greutate  
(kg)
greutate  
(lb)
dimensiuni maxime  
dimensiuni maxime
   
clasa business 2 bucăţi. 9 20 115 46
clasa business 1 bucată 6 13 115 46

Suplimentar, în limita preţului biletului, pot fi transportate ca bagaj de mână de către pasager: o mică poşetă de damă; palton, pelerină sau o pătură; umbrelă sau baston; aparat foto, binoclu sau cameră; o pereche de cârje sau scaun cu rotile complet pliabil (dacă este necesar în timpul călătoriei); * masă şi cărucior de copil pentru sugar (dacă sunt necesare în timpul călătoriei);

ATENŢIE: se recomandă ca bagajul de cabină să fie însemnat cu o etichetă cu adresă.

EXCEDENTUL DE BAGAJ - bagajul care depăşeşte limitele admise este supus unor tarife suplimentare. Suma depinde de traseul călătoriei şi de parametrii depăşiţi. Tariful pentru excedent de bagaj este achitat în timpul check-in-ului în conformitate cu tarifele în vigoare.


TRANSPORTUL BAGAJULUI ATIPIC

PLL LOT face posibil transportul articolelor atipice (echipament sportiv, instrumente muzicale, articole fragile ş.a.m.d.) Informaţiile referitoare la condiţiile de transport şi la taxe sunt disponibile la birourile de rezervări şi vânzări PLL LOT, de asemenea şi ale agenţilor autorizaţi.

TRANSPORTUL ARTICOLELOR PERICULOASE

Multe articole în aparenţă inofensive pot constitui un risc serios pentru pasageri şi aeronavă. Prevederile internaţionale interzic sau limitează transportul acestor produse la bordurile aeronavelor.

Din motive de siguranţă articolele enumerate mai jos nu pot fi transportate în bagajul de mână: arme sau piese pentru arme; materiale explozive, ex: muniţie, petarde, artificii, capse; obiecte ascuţite din metal, ex: briceaguri, stilete, săbii; materiale inflamabile, ex: spirt, gaz de brichetă, dizolvante, vopsele, chibrituri; gaze comprimate, ex: aerosol cu conţinut inflamabil; substanţe toxice, de ex.: pesticide, substanţe corozive; alte obiecte periculoase, de ex.: cele care se caracterizează printr-un câmp magnetic puternic.

Pentru siguranţa zborului, articolele enumerate mai jos nu pot fi transportate în bagajul înregistrat: materialele explozive, ex: muniţie, petarde, artificii, capse; materiale inflamabile, ex: spirt, gaz de brichetă, dizolvante, vopsele, chibrituri; materiale radioactive; gaze comprimate, ex: aerosol cu conţinut inflamabil; substanţe toxice, de ex. pesticide, substanţe corozive; alte obiecte periculoase, de ex.: cele care se caracterizează printr-un câmp magnetic puternic.

ATENŢIE! Lista articolelor mai sus menţionate nu este completă. Se recomandă verificarea oricărui dubiu înaintea călătoriei, prin telefon sau la cel mai apropiat birou PLL LOT.

ATENŢIE! PLL LOT nu primeşte spre depozitare şi nici nu-şi asumă responsabiliatatea materială pentru obiectele care nu au fost admise la transport, care au fost refuzate în timpul controlului de siguranţă.

ATENŢIE! Introducerea, începând cu data de 1.01.2003, a limitelor suplimentare privind transportul bagajelor înregistrate faţă de membrii programului de loialitate Miles & More.

PLL LOT nu primeşte obiecte spre depozitare.


Iasi Munchen Iasi
zbor direct!
137
Iasi Munchen Iasi
Iasi Rhodos Iasi
255 €   taxe incluse
Iasi Rhodos Iasi
Iasi Tel Aviv
99 €   taxe incluse
Iasi Tel Aviv
Iasi Venetia
75 €   zbor direct
Iasi Venetia
Iasi  Viena
215 €   taxe incluse
Iasi  Viena
Iasi-Roma
75 €   taxe incluse
Iasi-Roma
Iasi - Bucuresti
40 €   taxe incluse
Iasi - Bucuresti
Iasi Barcelona
138 €   ZBOR DIRECT!!
Iasi Barcelona
Iasi Londra Iasi
165 €   ZBOR DIRECT!
Iasi Londra Iasi
Iasi Munchen Iasi
137 €   zbor direct!
Iasi Munchen Iasi