Newsletter              
Search               
Get the Flash Player to see this web page corectly.

Circuit 1 decembrie in MAURITIUS

1 295 €  

Africa, Mauritius Island


Perioada: 27-11-2017 - 05-12-2017
Transport: Avion

1 DECEMBRIE IN MAURITIUS
Perioada: 27.11.2017 - 05.12.2017 (9 zile / 7 nopti)

Soare puternic, ape turcoaz, plaje cu palmieri si nisip alb-galbui, plantatii de trestie de zahar cat vezi cu ochii, vegetatie luxurianta, explozie de culori in hainele localnicilor, o senzatie generala de liniste si pace, oameni zambitori si amabili, un rom incredibil de bun, hoteluri elegante... si acestea sunt doar cateva din elementele definitorii ale unei vacante de vis in Insula Mauritius.

Ziua 1 (27.11) BUCURESTI - AMSTERDAM - MAURITIUS
Intalnire cu reprezentantul agentiei la aeroportul Otopeni la ora 13:30 in vederea asistentei la imbarcare pe cursa KLM spre Amsterdam. Sosire la Amsterdam la 15:50 si plecare spre Mauritius la 17:30.

Ziua 2 (28.11) MAURITIUS
Sosire in Mauritius la ora 07:50. Transfer si cazare la hotel THE RAVENALA ATTITUDE 4* (durata transferului: aprox. 1 ora; check in: ora 13:00; early check-in - in functie de disponibilitate). Timp liber pentru plaja si alte activitati in cadrul hotelului. Va propunem sa va bucurati de o relaxanta vizita la spa. Sauna, baia turceasca, diferite tipuri de masaj, sunt doar cateva din rasfaturile pe care vi le recomandam. Cina la restaurantul hotelului.

Ziua 3 (29.11) MAURITIUS - Excursie optionala: Croaziera cu catamaranul
Mic dejun. Astazi va propunem o zi de relaxare pe apele Oceanului Indian, intr-o croaziera cu catamaranul. Pret informativ: 80 euro/persoana - pret calculat pentru un grup minim de 15 persoane (pranz inclus). Ne vom imbarca pe catamaran in jurul orei 10:00 si vom naviga timp de 2 ore pana la una din insulele nelocuite din jur. La sosire, vom fi transportati cu barcutele la mal si ne vom bucura de timp liber si plaja intr-un peisaj de vis. In acest timp, echipajul va pregati masa de pranz: gratar din peste si pui, orez / cartofi si salata (bufet). Vom reveni pe catamaran pentru servirea mesei. Dupa pranz, doritorii pot face snorkeling (echipament asigurat). Vom reveni in port in jurul orei 16:00. Bauturile alcoolice si racoritoare locale sunt la discretie pe tot parcursul croazierei. Seara, cina la restaurantul hotelului.

Ziua 4 (30.11) MAURITIUS - Excursie optionala: Port Louis & gradina botanica Pamplemousses
Mic dejun. Timp liber. Va propunem o excursie optionala in Port Louis. Excursia cuprinde transport cu autocarul, scurt tur panoramic de oras in capitala insulei, oprire la Citadela - punct panoramic, timp liber in Piata Centrala. Cu prilejul acestei excursii vom putea admira si una dintre cele mai frumoase si mai vechi gradini botanice din lume, Pamplemousses. Pret informativ: 70 euro/persoana - pret calculat pentru un grup minim de 15 persoane. Desi pranzul nu este inclus, vom avea suficient timp liber pentru a vizita orasul si a ne desfata cu bunatatile culinare oferite de localurile cu specific traditional. Seara, cina la restaurantul hotelului.

Ziua 5 (01.12) MAURITIUS
Mic dejun. Astazi ne vom bucura de plaja, soare si de facilitatile oferite de hotel: waterski, windsurf, canoe, hidrobicicleta, snorkeling, croaziera cu barcuta cu fund de sticla si multe altele. Optional, pranzul poate fi servit la restaurantul situat direct pe plaja. Seara, cina la restaurantul hotelului.


Ziua 6 (02.12) MAURITIUS
- Excursie optionala: Parcul National Casela & Chamarel - "pamantul celor sapte culori"
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala ce include Parcul National Casela si Chamarel - "pamantul celor sapte culori". Pret informativ: 120 euro/persoana (pranz inclus) - pret calculat pentru un grup minim de 15 persoane. Situat intre munti si mare, intr-un peisaj exotic incredibil de frumos, Parcul National Casela este una dintre atractiile insulei atat pentru adulti, cat si pentru copii. Veti putea mangaia zebre si caprioare, veti admira pauni care mai de care mai colorati, iar cei mai curajosi vor fi tentati sa participe la "plimbarea cu lei". Dupa amiaza, se va vizita o alta atractie importanta a Insulei Mauritius - "pamantul celor sapte culori"; acesta este rezultatul expunerii rocilor vulcanice la intemperii. Ne vom "intrece" in identificarea culorilor, iar apoi vom admira Cascada de la Chamarel (90m), cea mai mare si impresionanta din Mauritius. Seara, revenim la hotel pentru cina.

Ziua 7 (03.12) MAURITIUS - Excursie optionala: Plantatiile de ceai & rezervatia "La Vanille Reserve des Mascareignes"
Mic dejun. Va propunem o excursie optionala ce include: Plantatiile de ceai & rezervatia "La Vanille Reserve des Mascareignes". Pret informativ: 125 euro/persoana (pranz inclus) - pret calculat pentru un grup minim de 15 persoane. Aventura va incepe cu o oprire la plantatia de ceai Bois Cheri, locatie ce a furnizat ceai pe perioada ocuparii britanice. Aici vom putea degusta o varietate de ceaiuri traditionale, bucurandu-ne totodata de o spectaculoasa priveliste ce se va ridica in fata ochilor nostri. Urmatorul obiectiv va fi Casa "Saint Aubin", locatie unde vom afla mai multe despre istoria plantatiilor de ceai si despre rolul acestor plantatii in economia si dezvoltarea insulei Mauritius. Imediat dupa masa de pranz (inclusa in pret), ne vom indrepta catre rezervatia "La Vanille Reserve des Mascareignes", un loc minunat pentru cei care iubesc natura si animalele. Cina la restaurantul hotelului.

Ziua 8 (04.12) MAURITIUS - Excursie optionala: Ile Aux Cerfs (excursie cu catamaranul)
Mic dejun. In cadrul acestei excursii, vom lua catamaranul din zona "Trou d' Eau Douce" si vom naviga spre insula "Ile aux Cerfs", aflata la est de coasta Mauritius. Pret informativ: 100 euro/persoana (pranz inclus) - pret calculat pentru un grup minim de 15 persoane. Pe insula vom putea admira un minunat peisaj ce ar putea fi visul oricarui turist: apa limpede ca un cristal in nuante turcoaz; plaje de nisip alb si palmieri bogati ce vor face din aceasta zi una de neuitat. In jurul pranzului, vom putea savura o delicioasa masa pregatita chiar in fata noastra (barbecue + bauturi). Seara, revenim la hotel pentru cina.

Ziua 9 (05.12) MAURITIUS - AMSTERDAM - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa KLM cu plecaredecolare la ora 09:50 spre Amsterdam. Sosire la Amsterdam la ora locala 18:50 si plecare spre Bucuresti la 20:45. Aterizare la Otopeni la ora 00:30 (06.12).

Pret / persoana: 1295 EURO
(loc in camera Family Suite)

Copil 2-11.99 ani (in camera Family Suite): 800 EURO
Pret pentru al treilea adult in camera Family Suite : 1100 EURO

Servicii incluse:
• transport cu avionul Bucuresti - Mauritius si retur cu compania KLM (schimbarea cursei la Amsterdam);
• 7 nopti cazare cu demipensiune in camere "Family Suite" la hotel THE RAVENALA ATTITUDE 4* (sau similar);
• transferuri aeroport - hotel - aeroport;
• asistenta turistica locala in limba romana.

Nu sunt incluse in pret:
• taxele de aeroport 395 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
• bauturile alcoolice sau racoritoare la mese;
• excursiile optionale;
• asigurarea medicala;
• asigurarea storno (polita de asigurare storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice),

ORAR DE ZBOR (ore locale):
27.11.2017 Bucuresti 13:50 - Amsterdam 15:50 / 17:30 - Mauritius 07:50 (pe 28.11)
05.12.2017 Mauritius 09:50 - Amsterdam 18:50 / 20:45 - Bucuresti 00:30 (pe 06.12)

Grup minim:
16 persoane. Pentru un numar mai mic de participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

Conditii de inscriere si plata integrala:
Termen limita de inscriere: 01 Octombrie 2017. Inscrierea se face pe baza achitarii unui avans de 20% din suma totala.

TERMENE DE PLATA:
 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
 60% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
 20% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

Observatii:

CODarias77

Iasi - Paris
taxe incluse
75
Iasi - Paris
Iasi Tel Aviv
99 €   taxe incluse
Iasi Tel Aviv
Iasi Rhodos Iasi
255 €   taxe incluse
Iasi Rhodos Iasi
Iasi Venetia
75 €   zbor direct
Iasi Venetia
Iasi  Viena
215 €   taxe incluse
Iasi  Viena
Iasi-Roma
75 €   taxe incluse
Iasi-Roma
Iasi - Bucuresti
40 €   taxe incluse
Iasi - Bucuresti
Iasi Barcelona
138 €   ZBOR DIRECT!!
Iasi Barcelona
Iasi Londra Iasi
165 €   ZBOR DIRECT!
Iasi Londra Iasi
Iasi Munchen Iasi
137 €   zbor direct!
Iasi Munchen Iasi