Newsletter              
Search               
Get the Flash Player to see this web page corectly.

Circuit Anglia - Belgia 10 zile autocar 2017

425 €  

Anglia, Belgia
Bruxelles, Londra


Perioada: 10-06-2017 - 19-06-2017
Transport: Autocar

ANGLIA BENELUX 2017

Perioada: 10.06 - 19.06.2017 / 10 zile - autocar

Itinerariu: Melk - Nurnberg - Köln - Bruxelles - Anvers - Bruges - Canterbury - Londra - Greenwich - Windsor - Stratford - Oxford - Luxembourg - Strasbourg - München - Salzburg - Viena

Ziua 1. BUCUREŞTI - BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00. Plecare din Bucureşti, de la Autogara, Calea Griviţei nr. 158, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire şi cazare la Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA - MELK - NURNBERG (740 km)
Mic dejun. Plecare din Budapesta spre Nurnberg - Germania. Se tranzitează Austria, cu o scurtă oprire pentru a admira splendoarea barocului austriac, Abatia Melk. Sosire la Nurnberg pentru tur de oraş: Zidurile de incintă cu Frauentor (poarta Fecioarei), Biserica Sf. Lorentz, vechea Piaţă cu Schoner Brunnen, biserica Sf. Sebaldus şi Citadela Oraşului. Cazare în zona Nurnberg.

Ziua 3. NURNBERG - KÖLN - BRUXELLES (615 km)
Mic dejun. Plecare spre Bruxelles. Se tranzitează Germania, cu o scurtă oprire în Köln pentru a admira măreţia impresionantă a Catedralei - cea mai mare de pe teritoriul Germaniei, ale cărei fundaţii au fost puse în anul 1248. Ajunşi în capitala Belgiei, ne începem vizita cu: Palatul Regal, Palatul de Justiţie, Grand Place, Primăria, Manneken Pis. Cazare în zona Bruxelles.

Ziua 4. ANVERS - BRUGES - CANTERBURY - LONDRA (365 km)
Mic dejun. Plecare spre Anvers, al doilea oraş ca mărime al Belgiei, pentru a descoperi Grote Markt, cu Primăria, Catedrala (cea mai importantă din Belgia) şi Centrul istoric al oraşului lui Rubens. Programul continuă cu Bruges unde admirăm Primăria, Turnul Belfort, Biserica Sf. Maria din Bruges, care adăposteşte «Fecioara» lui Michelangelo. Traversarea Canalului Mânecii cu feribotul. Oprire la Canterbury, capitala eclesiastică a Angliei, în atmosfera medievală dominată de renumita catedrală. Seara cazare la Londra.

Ziua 5. LONDRA - GREENWICH
Mic dejun. Începem vizita capitalei britanice: Palatul Buckingham, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Tower Bridge, Turnul Londrei, Parlamentul, Big Ben, Catedrala St. Paul, Madame Tussauds - Muzeul figurilor de ceară, British Museum. Timp liber la dispoziţia turiştilor sau plimbare cu vaporaşul pe Tamisa (12 GBP). Deplasare cu autocarul la Greenwich pentru renumitul observator astronomic. Cazare la Londra.

Ziua 6. LONDRA - WINDSOR - STRATFORD - OXFORD
Mic dejun. Timp liber în Londra sau opţional (12 € - Vezi REDUCERE) excursie la Windsor. Se vizitează castelul Windsor, cel mai mare şi unul din cele mai vechi din Anglia, care ne va încânta, printre altele, cu Apartamentele regale şi Capela St. George. Excursia opţională continuă spre Stratford -upon-Avon, locul de naştere al inegalabilului Shakespeare, apoi spre Oxford (Oxford -Stratford 25 € - Vezi REDUCERE), cel mai vechi centru universitar, unde vom vizita Queen's College, Merton College, Catedrala. Cazare la acelaşi hotel din Londra.

Ziua 7. LONDRA - LUXEMBOURG - STRASBOURG (735 km)
Mic dejun. Plecare spre Dover pentru traversarea pe continent. Pe traseul spre Strasbourg ne oprim pentru o scurtă vizită în Luxembourg, pentru a admira fortificaţiile sale impunătoare, Palatul Ducal, Piaţa Constituţiei şi Catedrala. În cursul serii sosire în Strasbourg. Opţional, croazieră cu vaporaşul pe râul Ill, pentru a admira pitorescul cartier Petite France şi Consiliul Europei. Cazare în zona Strasbourg.

Ziua 8. STRASBOURG - MÜNCHEN - SALZBURG (435 km)
Mic dejun. Începem vizita capitalei Alsaciei cu Catedrala Notre Dame de Strasbourg şi Palatul Rohan. Plecare la Salzburg, cu popas în München, unde vă vor încânta: Primăria, Marienplatz şi Frauenkirche. În cursul după-amiezii sosire în oraşul muzicii, unde, printr-un tur pietonal, avem ocazia să admirăm: Grădinile Mirabell, Domul, Casa lui Mozart, Oraşul vechi. Cazare în zona Salzburg.

Ziua 9. SALZBURG - VIENA - BUDAPESTA (545 km)
Mic dejun. Plecare spre Viena pentru a admira într-un scurt tur de oraş frumuseţea fostei capitale imperiale: Ringstrasse, Piaţa Maria Tereza, Parlamentul, Primăria, Palatul Hofburg, Domul Sf. Ştefan, Opera. Continuăm itinerariul spre Budapesta unde, opţional, se poate organiza o croazieră (*vezi REDUCEREA) pe Dunăre (14€ fără cină /29 € cu cină), având inclus şi un scurt tur al capitalei ungare: Parlamentul, Basilica Sf. Ştefan, Podul cu Lanţuri, Bastionul Pescarilor, Biserica Matyas. Cazare la Budapesta.

Ziua 10. Budapesta - Bucureşti (895 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucureşti. Sosire seara, după ora 23.30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.

Loc în cameră DBL: 425 €
Supl. SINGLE: 195 €
COPIL 6-12 ani: 385 €

BONUSURI
• GRATUIT deplasarea cu autocarul la GREENWICH
• NOU! Pachet asigurări inclus: asigurare medicală, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru posesorii de PELLERIN CLUB CARD

PREŢUL INCLUDE
• transport cu autocar climatizat, clasificat 2 - 4*, exceptând ziua 6 (contra cost cu transport public);
• 9 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2 - 3*;
• deplasarea cu autocarul la GREENWICH;
• ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ
• excursii opţionale: Oxford-Stratford, Windsor (vezi bonus), Croazieră pe Dunare, toate minim 30 persoane
• Plimbările cu vaporaşul (Londra, Strasbourg) şi transportul local în Londra
• Taxele de traversare a Canalului Mânecii - 45 euro/pers (se achită la înscriere)
• intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale

EXEMPLE DE CAZĂRI 2016
Budapesta www.tulipinnbudapestmillennium.com/en
Londra http://www.euroqueenshotel.com/
Zona Strasbourg http://www.majestic-alsace.net/index.php?page=en
Zona Salzburg http://www.auerhahn.at/index.php?lI=68
Budapesta www.tulipinnbudapestmillennium.com/en

Grup minim 35 persoane.

NOTE
1 În unele oraşe de pe traseu, autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
2 Autocarul va prelua turiştii sosiţi cu avionul şi turişti de la Budapesta din / spre oraşele prin care se tranzitează România.
3 Ordinea cazărilor şi vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se pot modifica, asigurând vizitarea tuturor obiectivelor din program.
4 Obiectivele din program marcate cu caractere bold italice se vizitează pe exterior.
5 Copiii beneficiază de reducere pentru cazare în cameră cu doi adulţi.
6 Pentru explicaţiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
7 Multe hoteluri din Anglia, între care şi cele din lanţul Travelodge, nu sunt clasificate pe stele.
8 Acest program este de tip „Economic" . Va recomandam sa analizati in catalog lista circuitelor clasificate in functie de dificultate si detaliile categoriilor de clasificare.

PUNCTELE DE ÎMBARCARE GRATUITĂ
(autocar sau microbuz):
BUCUREŞTI Autogara - Calea Griviţei nr. 158 05.45
PITEŞTI Petrom ieşire Piteşti Est 07.00
RM. VÂLCEA Petrom ieşire Pasarela Nord 08.30
SIBIU Petrom Obor Calea Şurii Mari 11.30
SEBEŞ Rompetrol ieşire Lancram 12.00
DEVA McDonald's GARĂ
ARAD Gara Centrală 16.00

Dacă turiştii se îmbarcă dintr-o altă localitate decât Bucureşti, aceştia trebuie să informeze cu minim 15 zile înainte de data plecării agenţia la care s-au înscris. Înscrierile cu mai puţin de 15 zile înainte se vor face numai în funcţie de capacitatea mijlocului de transport utilizat.

PUNCTELE DE ÎMBARCARE CONTRA COST
(autocar sau microbuz):
PLOIEŞTI 5 € / sens/ pers. Petrom METRO 07.00
CÂMPINA 8 € / sens/ pers. Casa Bucur - Popas Km 92 07.30
BRAŞOV 10 € / sens/ pers. McDonald's Cal. Bucureşti 09.00
Sf. Gheorghe 10 € / sens/ pers. Petrom V - ieşire Braşov 08.00
TG. MUREŞ 10 €/ sens/ pers. Parcare Promenada Mall 11.30
CLUJ 10 € / sens/ pers. Intrarea în parcarea Polus Mall 13.30
ORADEA 10 € / sens/ pers. Intrare parcare SELGROS 18.00
TIMIŞOARA 5 € / sens/ pers. Parcare Auchan Calea Arad 15.00
CONSTANŢA 8 € / sens/ pers. Gara Centrală 02.00
BUZĂU 8 € / sens/ pers. PETROM Pod Mărăcineni 06.00
BRĂILA 10 € / sens/ pers. Intr. parcare CARREFOUR 04.30
GALAŢI 10 € / sens/ pers. McDonald's 04.00
FOCŞANI 10 € / sens/ pers. Benz. LUKOIL, centru 04.30
BACĂU 15 € / sens/ pers. Parcare Stadion Municipal 06.00
PIATRA NEAMŢ 15€ / sens/ pers Parcare Hotel Central 07.00
SUCEAVA 15€ / sens/ pers. Parcare Hotel Bucovina 05.30
IAŞI 15€ / sens/ pers. Parcare Billa (Sos. Arcu nr. 29) 05.00
Chişinău - IAŞI 10 € / sens/ pers. Parcare Hotel Național 02.00
CRAIOVA 10 € / sens/ pers. McDonald's Calea Bucureşti 06.30
SLATINA 8 € / sens/ pers. Parcare Hotel Parc 08.00

Transferurile CONTRA COST sunt GARANTATE pentru MINIM 4 persoane (reconfirmare cu 2 - 3 zile înainte de plecare) şi sunt LIMITATE în funcţie de CAPACITATEA MAXIMĂ A MIJLOCULUI DE TRANSPORT UTILIZAT (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri). Pentru mai puţin de 4 pers. / sens, turiştii pot accepta suportarea diferenţei de preţ SAU LI SE RESTITUIE DUBLUL SUMEI ACHITATE pentru transferul pe sensul neefectuat. Efectuarea transferului la plecarea în circuit nu implică şi efectuarea transferului pentru retur dacă nu este întrunit numărul minim de 4 pers. / sens.

Turiştii sunt rugaţi să se prezinte la locul de îmbarcare cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicată.

Orele sunt estimative, în funcţie de condiţiile meteorologice şi de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).

Pentru turiştii din Bacău, Piatra Neamţ, Suceava şi Iaşi care nu solicită transfer, oferim GRATUIT o cazare (la dus sau la întors, la alegerea turiştilor) în Bucureşti, la un hotel 3*** în apropierea Gării de Nord şi a locului de îmbarcare din Autogara.

ATENŢIE! Grupul NU VA AŞTEPTA turiştii care întârzie la îmbarcare.

 

Observatii:

codarias187

Iasi - Paris
taxe incluse
75
Iasi - Paris
Iasi Tel Aviv
99 €   taxe incluse
Iasi Tel Aviv
Iasi Rhodos Iasi
255 €   taxe incluse
Iasi Rhodos Iasi
Iasi Venetia
75 €   zbor direct
Iasi Venetia
Iasi  Viena
215 €   taxe incluse
Iasi  Viena
Iasi-Roma
75 €   taxe incluse
Iasi-Roma
Iasi - Bucuresti
40 €   taxe incluse
Iasi - Bucuresti
Iasi Barcelona
138 €   ZBOR DIRECT!!
Iasi Barcelona
Iasi Londra Iasi
165 €   ZBOR DIRECT!
Iasi Londra Iasi
Iasi Munchen Iasi
137 €   zbor direct!
Iasi Munchen Iasi