Newsletter              
Search               
Get the Flash Player to see this web page corectly.

Circuit CHINA din Iasi pe 25 oct

1 715 €  

China
Beijing, Shanghai


Perioada: 25-10-2017 - 08-11-2017
Transport: Avion

CHINA - de la Beijing la Shanghai
NOU! Plecare din IASI (1715 euro)

BEIJING - HANGZHOU - SHANGHAI - BEIJING
Plecare: 25 octombrie 2017 (10 zile / 8 nopti)

Ziua 1 (25 oct): IASI - BEIJING
Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul International Iasi la ora 13:30 pentru imbarcare pe cursa internationala AUSTRIAN AIRLINES cu destinatia Beijing (cursa cu escala via Viena).

Ziua 2 (26 oct): BEIJING - Templul Cerului
Sosire la Beijing la ora locala 09:15 si transfer in oras. Vizitarea Templului Cerului, constructie care se intinde pe o suprafata de cca 2.700.000 mp. Templul a fost construit in anul 1420 in timpul Dinastiei Ming ca sacrificiu inchinat Cerului. Pranz la un restaurant local. Timp liber pentru odihna si acomodarea cu fusul orar. Cina si cazare in Beijing, hotel 3* (Chongwenmen sau similar).

Ziua 3 (27 oct): BEIJING - Marele Zid Chinezesc & Drumul Sacru
Dupa micul dejun incepem o excursie de o zi, care va incepe cu vizitarea Marelui Zid (sectiunea Juyongguan Pass), structura imensa, cu o lungime de 6.700 km. Zidul traverseaza cinci provincii ale Chinei si a fost construit in principal in scop de aparare impotriva atacurilor mongole. Continuam cu Drumul Sacru si cu vizitarea unuia dintre Mormintele Ming (complexul cuprinde 13 morminte Imperiale si este situat la cca 50 km de Beijing). Pranzul este inclus. Intoarcere la Beijing cu oprire la un magazin de cloisonee-uri. Vom incheia ziua cu o cina traditionala chinezeasca, avand ca preparat principal rata, gatita dupa metode stravechi, de la anii 1300. Cazare in Beijing.

Ziua 4 (28 oct): BEIJING - Piata Tian An Men & Orasul Interzis
Dupa micul dejun, incepem o excursie care va dura intreaga zi: vizitarea Pietei Tian An Men, cea mai mare piata din lume, devenita simbol national. Urmeaza vizitarea Orasului Interzis (Palatul Imperial, in fapt un complex ce insumeaza 9.999 de cladiri, pe o suprafata totala de 720.000 mp). Pranz la un restaurant local. Excursia de azi se va incheia cu vizitarea unui atelier de prelucrare a perlelor originale. Cazare in Beijing.

Ziua 5 (29 oct): BEIJING - Palatul de Vara - HANGZHOU
Mic dejun. In cursul diminetii vizitam Palatul de Vara, obiectiv turistic incarcat de o istorie de 800 de ani, palat ce adaposteste cea mai bine conservata gradina regala din China. Dejun inclus. Transfer la gara centrala si plecare cu trenul de mare vitez catre Hangzhou (biletele sunt rezervate la clasa a II-a). Sosire in Hangzhou, transfer la hotel 3* (Lily sau similar) si cazare.

Ziua 6 (30 oct): HANGZHOU - SHANGHAI
Mic dejun. Scurta plimbare cu barca pe West Lake (Lacul de Vest), urmata de vizita templului Lingyin, fara indoiala una dintre atractiile de exceptie ale provinciei si unul din cele mai renumite temple buddhiste din China, declarat monument national ocrotit in anul 1961. Dupa pranz este prevazuta vizitarea unei plantatii de ceai si participare la ceremonia servirii ceaiului. Ne imbarcam apoi in trenul expres cu destinatia Shanghai. Sosire în Shanghai, cina si cazare la hotel de 3* (Ambassador sau similar).

Ziua 7 (31 oct): SHANGHAI
Dupa micul dejun, tur de oras in Shanghai, oras cosmopolit care rivalizeaza din ce in ce mai mult cu Hong Kong, mandria Chinei moderne. Vizita va cuprinde: Gradinile Yuyuan, Templul Buddha de Jad, iar dupa pranz, Promenada Bund - veritabila expozitie de arhitectura internationala, datorita cladirilor impunatoare construite de-a lungul sau. Vizita va cuprinde si o fabrica de prelucrare a matasii. Cina si cazare in Shanghai.

Ziua 8 (01 nov): SHANGHAI - BEIJING
Dupa micul dejun, timp liber care poate fi utilizat pentru cumparaturi pe strada Nanjing, cea mai importanta artera comerciala a orasului. Transfer la gara, pentru imbarcarea in trenul expres de mare viteza cu destinatia Beijing. Transfer la hotel, cina si cazare in Beijing la hotel 3* (Chongwenmen sau similar).

Ziua 9 (02 nov): BEIJING - VIENA
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Beijing si plecare spre Viena cu compania AUSTRIAN AIRLINES. Decolare la ora locala 12:20. Aterizare la Viena la ora locala 16:00 și transfer la hotel 3*. Cazare in Viena la hotel 3*. Seara, vizitarea centrului vechi al Vienei impreuna cu insotitorul de grup.

Ziua 10 (03 nov): VIENA - IASI
Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa cu destinația Iasi. Decolare la ora 12:35 și sosire la Iasi la ora 15:20.

PRET / persoana (loc in camera dubla): 1190 euro
Supliment camera single: 230 EURO
Reducere a treia persoana in dubla: 25 EURO

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul cu compania AUSTRIAN AIRLINES Iasi - Beijing si Beijing - Iasi, curse cu escala la Viena;
• transport cu trenul expres Beijing - Hangzhou si Hangzhou - Shanghai;
• 7 nopti cazare in China la hoteluri de 3*, astfel: 3 nopti in Beijing, 1 noapte in Hangzhou, 2 nopti in Shanghai, 1 noapte în Beijing;
• 1 noapte cazare in Viena la hotel 3*;
• mese: pensiune completa in China si mic dejun la Viena;
• transport cu autocar local pe circuit;
• vizitele si intrarile la obiectivele turistice mentionate in program;
• ghizi locali chinezi vorbitori de limba engleza pentru vizitele la obiectivele turistice;
• insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE:

• taxele de aeroport = 455 EURO - se pot modifica, valoarea acestora va fi comunicata inainte de plecare cu cca 2 saptamani, la emiterea biletelor si dupa obtinerea vizei;
• taxa de viza si procesare acte = 70 EURO;
• bacsis pentru soferi si ghizi locali (se practica) = 30 USD, se vor achita prestatorilor, la sosirea in China, prin insotitorul de grup;
• asigurarea medicala de calatorie (obligatorie): ~ 36 lei/persoana (pentru persoane pana la 65 de ani);
• asigurarea storno (optionala): se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie (cost total asigurare complexa storno + medicala: 64 lei/persoana, pentru persoane pana la 65 ani).

GRUP MINIM:
25 persoane. Pentru grup 21-24 persoane se percepe un supliment de 55 EURO / persoana. Pentru grup mai mic pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
25.10: Iasi 15:55 - Viena 16:50 // 17:40 - Beijing 09:15 a doua zi (26.10)
02.11: Beijing 12:20 - Viena 16:00 // 12:35 - Iasi 15:20 a doua zi (03.11)

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE:
8 saptamani inaintea plecarii

TERMENE DE PLATA:
• 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
• 60% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
• 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
• 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 90 zile - 60 zile inaintea plecarii;
• 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii;
• 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 14 zile inaintea plecarii;
• 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 14 zile inaintea plecarii.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI:
pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei / o fotografie tip pasaport / adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului / formular completat.

Observatii:

CODarias44

Iasi - Paris
taxe incluse
75
Iasi - Paris
Iasi Tel Aviv
99 €   taxe incluse
Iasi Tel Aviv
Iasi Rhodos Iasi
255 €   taxe incluse
Iasi Rhodos Iasi
Iasi Venetia
75 €   zbor direct
Iasi Venetia
Iasi  Viena
215 €   taxe incluse
Iasi  Viena
Iasi-Roma
75 €   taxe incluse
Iasi-Roma
Iasi - Bucuresti
40 €   taxe incluse
Iasi - Bucuresti
Iasi Barcelona
138 €   ZBOR DIRECT!!
Iasi Barcelona
Iasi Londra Iasi
165 €   ZBOR DIRECT!
Iasi Londra Iasi
Iasi Munchen Iasi
137 €   zbor direct!
Iasi Munchen Iasi