Newsletter              
Search               
Get the Flash Player to see this web page corectly.

Circuit Liguria - Elvetia, 9 zile autocar 2017

405 €  

Elvetia, Italia
Verona, Nice, Berna, Zurich, Milano


Perioada: 17-07-2017 - 25-07-2017
Transport: Autocar

LIGURIA SI ELVETIA 2017

Perioada: 17.07 - 25.07.2017 / 9 zile - autocar

Itinerariu: Ljubljana - Padova - Verona - Milano - Genova - Monaco - Nice - San Remo - Cinque Terre - Aosta - Annecy - Chamonix-Mont Blanc - Montreux - Berna - Zurich - Sankt Gallen - Liechtenstein - Melk

Ziua 1. Bucureşti - BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00. Plecare din Bucureşti, de la Autogara, Calea Griviţei nr. 158, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire şi cazare la Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA - LJUBLJANA - PADOVA (750 km)
După micul dejun, plecare spre Ljubljana, capitala Sloveniei, pentru a parcurge un tur pietonal în centru. Apoi deplasare spre Padova. Opţional (8 euro), vizită la Basilica Sf. Anton, renumit centru de pelerinaj. Seara cazare în zona Padova.

Ziua 3. VERONA - MILANO - RIVIERA LIGURICĂ (390 km)
Mic dejun. Plecare spre Verona, unde putem admira Arenele Romane, Casa Julietei, Piaţa del'Erbe, Palatul şi Mormintele Scaligerilor. Traseul continuă spre Milano unde vizităm: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel şi Domul, pe cât de decorat în exterior, pe atât de sobru în interior, punând în valoare vitraliile sale unice. Seara sosire şi cazare în zona Genova - Savona.

Ziua 4. MONACO - NICE - SAN REMO - SAVONA (390 km)
Mic dejun. Zi liberă la dispoziţia turiştilor sau opţional (35 euro) excursie pe Coasta de Azur. Deplasare spre Monaco unde, după vizita la Palatul Princiar, parcurgem traseul curselor de Formula 1 între Port şi faimosul Cazino. Urmează Nice pentru o plimbare pe Promenade des Anglais, iar la întoarcere, oprire în San Remo, replica staţiunilor exclusiviste în "varianta" italiană. Cazare în zona Genova - Savona.

Ziua 5. SAVONA - Parcul Naţ. CINQUE TERRE - GENOVA - AOSTA (215+240 km)
Mic dejun. Zi liberă la dispoziţia turiştilor sau opţional (35 euro) excursie în Parcul Naţional Cinque Terre + Genova. Deplasare spre Spezia, de unde utilizăm trenuleţul pentru a admira cele cinci oraşele amplasate (oprire ȋn 2 dintre ele) spectaculos pe terase abrupte care "plonjează" în mare. Atât micile aşezări cu străduţele lor pitoreşti, cât şi natura generoasă în peisaje care "îţi taie răsuflarea" sunt incluse în Patrimoniul Mondial UNESCO. Continuăm excursia opţională cu capitala Liguriei - Genova, unde vizităm Vechiul Port, Centrul istoric cu labirintul său de străduţe înguste, Catedrala, Palatul Ducal şi casa lui Cristofor Columb. După amiază deplasare pentru cazare în zona Aosta.

Ziua 6. Chamonix - Vf. Aiguille du Midi - Annecy - GENEVA - Bellegarde (225 km)
Mic dejun. Traseul traversează printre crestele impunătoare ale munţilor Alpi spre Franţa, prin tunelul Mont Blanc, spre micuţa staţiune pentru sporturi de iarnă St. Gervais les Bains, de la poalele Mont Blanc-ului. Timp liber sau excursie opţională (15 euro) spre tărâmul stâncilor veşnic înzăpezite - Chamonix - Mont Blanc. Daca vremea permite, se urcă din Chamonix la cea mai înaltă staţie de telecabină din lume, Aiguille du Midi, 3777 m, în apropiere de Mont Blanc. După amiază continuăm traseul cu vizita pitorescului orăşel Annecy, superb amplasat pe malul lacului omonim. Ne vor încânta Castelul, Palatul d`Isle şi Catedrala Saint Pierre. Plecare spre Geneva pentru un tur de oraş: Catedrala St. Pierre, Place Neuve, Primăria, Maison Tavel, sediul ONU. Cazare în zona Bellegarde-sur-Valserine din Franţa.

Ziua 7. MONTREUX - BERNA - ZURICH - ST. GALLEN - LIECHTENSTEIN (320 km)
Mic dejun. Străbatem întreaga Elveţie, începând cu Montreux, o plăcută staţiune de lux pe malul lacului Leman, cu o scurtă oprire la renumitul Castel Chillon. Continuăm cu Berna, capitala Elveţiei, unde vom vizita: Rathaus, Marktgasse şi Kramgasse, Catedrala St. Vicenţiu. În Zurich începem turul pietonal cu: Grossmunster (catedrală protestantă, fondată de Carol cel Mare), Fraumunster (cu vitraliile remarcabile ale lui Marc Chagall) şi Bahnhofstrasse, principala arteră comercială a oraşului. La Sankt Gallen, oprim pentru a vizita renumita Abatie Benedictină. Fondată în anul 613, aceasta a fost timp de multe secole principala Abatie Benedictină din Europa, fiind inclusă şi în patrimoniul UNESCO. Se tranzitează apoi Liechtenstein, cu o scurtă oprire în capitala Vaduz, apoi cazare în zona Dornbirn - Austria.

Ziua 8. Abatia MELK - Budapesta (855 km)
Mic dejun. Tranzităm Germania (la aeroportul din Munchen se îmbarcă turiştii sosiţi cu avionul pentru zborul de retur spre ţară) şi Austria spre Budapesta. Pe traseu admirăm splendoarea barocului austriac, Abatia Melk. Sosire şi cazare la Budapesta.

Ziua 9. BUDAPESTA - BUCUREŞTI (895 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucureşti. Sosire seara, în jurul orei 23:30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.
Loc în cameră DBL: 405 €
Supl. SINGLE: 175 €
COPIL 6-12 ani: 385 €

• NOU! Pachet asigurări inclus: asigurare medicală, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru posesorii de PELLERIN CLUB CARD

PREŢUL INCLUDE
• transport cu autocar climatizat, clasificat 2 - 4*;
• 8 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2 - 4*;
• ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ
• excursii opţionale: Genova-Cinque Terre, Coasta de Azur, Padova + Chamonix - Mont Blanc (gratuit pentru achitarea Coastei de Azur), toate minim 30 persoane
• intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale

NOTE
1 În unele oraşe de pe traseu, autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
2 Autocarul va prelua turiştii sosiţi cu avionul şi turişti de la Budapesta din / spre oraşele prin care se tranzitează România.
3 Ordinea cazărilor şi vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se pot modifica, asigurând vizitarea tuturor obiectivelor din program.
4 Obiectivele din program marcate cu caractere bold italice se vizitează pe exterior.
5 Copiii beneficiază de reducere pentru cazare în cameră cu doi adulţi.
6 Pentru explicaţiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
7 Acest program este de tip „Compact" . Va recomandam sa analizati in catalog lista circuitelor clasificate in functie de dificultate si detaliile categoriilor de clasificare.

Grup minim 35 pers.

PUNCTELE DE ÎMBARCARE GRATUITĂ
(autocar sau microbuz):
BUCUREŞTI Autogara - Calea Griviţei nr. 158 05.45
PITEŞTI Petrom ieşire Piteşti Est07.00
RM. VÂLCEA Petrom ieşire Pasarela Nord 08.30
SIBIU Petrom Obor Calea Şurii Mari 11.30
SEBEŞ Rompetrol ieşire Lacram 12.00
DEVA McDonald's GARĂ 14.00
ARAD Gara Centrală 16.00
Dacă turiştii se îmbarcă dintr-o altă localitate decât Bucureşti, aceştia trebuie să informeze cu minim 15 zile înainte de data plecării agenţia la care s-au înscris. Înscrierile cu mai puţin de 15 zile înainte se vor face numai în funcţie de capacitatea mijlocului de transport utilizat.

PUNCTELE DE ÎMBARCARE CONTRA COST
(autocar sau microbuz):
PLOIEŞTI 5 € / sens/ pers. Petrom METRO 07.00
CÂMPINA 8 € / sens/ pers. Casa Bucur - Popas Km 92 07.30
BRAŞOV 10 € / sens/ pers. McDonald's Cal. Bucureşti 09.00
Sf. Gheorghe 10 € / sens/ pers. Petrom V - ieşire Braşov 08.00
TG. MUREŞ 10 €/ sens/ pers. Parcare Promenada Mall 11.30
CLUJ 10 € / sens/ pers. Intrarea în parcarea Polus Mall 13.30
ORADEA 10 € / sens/ pers. Intrare parcare SELGROS 18.00
TIMIŞOARA 5 € / sens/ pers. Parcare REAL Calea Arad 15.00
CONSTANŢA 8 € / sens/ pers. Gara Centrală 02.00
BUZĂU 8 € / sens/ pers. PETROM Pod Mărăcineni 06.00
BRĂILA 10 € / sens/ pers. Intr. parcare CARREFOUR04.30
GALAŢI 10 € / sens/ pers. McDonald's 04.00
FOCŞANI 10 € / sens/ pers. Benz. LUKOIL, centru 04.30
BACĂU 15 € / sens/ pers. Parcare Stadion Municipal 06.00
PIATRA NEAMŢ 15€ / sens/ pers. Parcare Hotel Central 07.00
SUCEAVA 15€ / sens/ pers. Parcare Hotel Bucovina 05.30
IAŞI 15€ / sens/ pers Parcare Billa (Şos. Arcu nr. 29) 05.00
Chişinău - IAŞI 10 € / sens/ pers. Parcare Hotel Național 02.00
CRAIOVA 10 € / sens/ pers. McDonald's Calea Bucureşti 06.30
SLATINA 8 € / sens/ pers. Parcare Hotel Parc 08.00

Transferurile CONTRA COST sunt GARANTATE pentru MINIM 4 persoane (reconfirmare cu 2 - 3 zile înainte de plecare) şi sunt LIMITATE în funcţie de CAPACITATEA MAXIMĂ A MIJLOCULUI DE TRANSPORT UTILIZAT (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri). Pentru mai puţin de 4 pers. / sens, turiştii pot accepta suportarea diferenţei de preţ SAU LI SE RESTITUIE DUBLUL SUMEI ACHITATE pentru transferul pe sensul neefectuat. Efectuarea transferului la plecarea în circuit nu implică şi efectuarea transferului pentru retur dacă nu este întrunit numărul minim de 4 pers. / sens.

Turiştii sunt rugaţi să se prezinte la locul de îmbarcare cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicată.
Orele sunt estimative, în funcţie de condiţiile meteorologice şi de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).

ATENŢIE! Grupul NU VA AŞTEPTA turiştii care întârzie la îmbarcare.

EXEMPLE DE CAZĂRI 2016

Budapesta http://www.ibis.com/gb/hotel-1682-ibis-budapest-aero/index.shtml
Zona Padova www.hotelresi.it
Zona Genova http://www.poggiohotel.it/en/
Zona Nice- Cannes http://www.balladins-cannes-lecannet.com/en/
Zona Lyon http://www.ibis.com/gb/hotel-0778-ibis-lyon-gerland-7eme/index.shtml
Bellegarde http://www.kyriad-bellegarde-chatillon-en-michaille.fr/en
Zona Dornbirn- Austria http://www.gasthof-tyrol.com/
Budapesta http://www.expohotelbudapest.com

 

Observatii:

CODarias667

Iasi - Paris
taxe incluse
75
Iasi - Paris
Iasi Tel Aviv
99 €   taxe incluse
Iasi Tel Aviv
Iasi Rhodos Iasi
255 €   taxe incluse
Iasi Rhodos Iasi
Iasi Venetia
75 €   zbor direct
Iasi Venetia
Iasi  Viena
215 €   taxe incluse
Iasi  Viena
Iasi-Roma
75 €   taxe incluse
Iasi-Roma
Iasi - Bucuresti
40 €   taxe incluse
Iasi - Bucuresti
Iasi Barcelona
138 €   ZBOR DIRECT!!
Iasi Barcelona
Iasi Londra Iasi
165 €   ZBOR DIRECT!
Iasi Londra Iasi
Iasi Munchen Iasi
137 €   zbor direct!
Iasi Munchen Iasi