Newsletter              
Search               
Get the Flash Player to see this web page corectly.

Circuit Lisabona 1 dec 2017

315 €  

Portugalia
Lisabona


Perioada: 30-11-2017 - 03-12-2017
Transport: Avion

Lisabona - Vacanta 1 Decembrie

Perioada: 30 Noiembrie - 03 Decembrie 2017 (4 zile / 3 nopti)

Ziua 1: BUCURESTI - LISABONA
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 04:00 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni). Zbor direct spre Lisabona - compania TAP PORTUGAL. Sosire in Lisabona la ora locala 08:35. Avem programat un tur cu ghid local al orasului Lisabona. Se viziteaza cele mai importante obiective turistice ale orasului: Parcul Edward al VII-lea, Avenida da Liberdade, Piata Rossio, cartierul Alfama cu unica sa Catedrala ce dateaza din secolul al XII-lea si stradutele sale inguste. Coboram apoi spre raul Tagus si ne indreptam spre cartierul Belem, un loc puternic legat de descoperirile maritime potugheze cu Biserica Dos Jeronimos, o adevarata bijuterie a artei manueline, Turnul Belem si Padrao dos Descobrimentos - monument modern dedicat descoperirilor maritime ale Portugaliei. Transfer si cazare hotel Olaias Park 4* (sau similar). Dupa amiaza va propunem o plimbare cu insotitorul de grup prin cele mai pitoresti cartiere ale orasului: Bairro Alto, Baixa, Alfama.

Ziua 2: SINTRA - CABO DA ROCA - CASCAIS - ESTORIL - excursie optionala
Mic dejun. Excursie optionala de o zi la Sintra, Cabo da Roca, Cascais, Estoril. Sintra, datorita valorii sale istorice a fost inclusa in patrimoniul universal UNESCO. Vor putea fi vizitate: Palatul Regal, unul dintre cele mai importante exemple de arhitectura portugheza, construit si extins in secolele XIV - XVI; timp liber in centrul orasului Sintra. Plecare spre Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale. Despre acest loc special, poetul portughez Luis de Camoes scria: "in acest loc se termina pamantul si incepe marea". Se continua drumul spre Boca do Inferno si Cascais, un fost sat pescaresc care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita statiune de litoral unde se afla cel mai mare cazinou din Europa (pret informativ: 60 EURO/ persoana).

Ziua 3: OBIDOS - ALCOBACA - BATALHA - FATIMA - excursie optionala
Mic dejun. Excursie optionala de o zi la Obidos, Alcobaca, Batalha si Fatima. Excursia incepe cu vizita orasului medieval Obidos, un exemplu clasic de asezare fortificata, cu strazi inguste si case albe. Urmeaza Abatia de la Alcobaca fondata in anul 1153. In Batalha se viziteaza manastirea din sec. al XV-lea, o adevarata capodopera a artei manueline, inclusa in patrimoniul universal UNESCO. Fatima este un renumit centru religios si de pelerinaj, ridicat pe locul unde au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei Maria in anul 1917; se viziteaza capela aparitiilor. Ne intoarcem in Lisabona (pret informativ: 75 EURO/ persoana).

Ziua 4: LISABONA - BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber in Lisabona. Camerele se vor elibera in jurul orei 11:00 si vom avea timp liber pana in jurul orei 20:00 cand este programat transferul la aeroport. Se poate vizita Oceanariul aflat in zona noua a orasului. Langa Oceanariu se gaseste si o zona de shopping, dar si multe restaurante. Plecare spre Bucuresti la ora 23:15 si sosire la 05:15 (a doua zi).

PRET/ persoana: 315 EURO (loc in camera dubla)
Tarif camera single: 410 EURO
A treia persoana adulta in camera: 300 EURO
Copil 2 - 16,99 ani in camera cu doi adulti: 280 EURO

SERVICII INCLUSE:
 transport cu avionul Bucuresti - Lisabona - Bucuresti cu compania TAP PORTUGAL;
 3 nopti cazare cu mic dejun la Hotel OLAIAS PARK 4* (sau similar) ;
 transferuri aeroport - hotel - aeroport;
 tur de oras de jumatate de zi in Lisabona cu ghid local
 insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE:
 taxele de aeroport: 155 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
 excursiile optionale;
 taxa de oras: 1 EURO/persoana/noapte (se achita la receptia hotelului);
 asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata);
 asigurarea storno (nu este obligatorie, dar este recomandata).

ORAR DE ZBOR
30.11.2017 Bucuresti Otopeni 06:00 - Lisabona 08:35
03.12.2017 Lisabona 23:15 - Bucuresti Otopeni 05:15

GRUP MINIM: 20 PERSOANE
Pentru un grup de 16-19 persoane, pretul se majoreaza cu 20 EURO/ persoana. Pentru grup mai mic de 16 persoane pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in acest caz, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

Observatii:

Cod Arias 363

Iasi - Paris
taxe incluse
75
Iasi - Paris
Iasi Tel Aviv
99 €   taxe incluse
Iasi Tel Aviv
Iasi Rhodos Iasi
255 €   taxe incluse
Iasi Rhodos Iasi
Iasi Venetia
75 €   zbor direct
Iasi Venetia
Iasi  Viena
215 €   taxe incluse
Iasi  Viena
Iasi-Roma
75 €   taxe incluse
Iasi-Roma
Iasi - Bucuresti
40 €   taxe incluse
Iasi - Bucuresti
Iasi Barcelona
138 €   ZBOR DIRECT!!
Iasi Barcelona
Iasi Londra Iasi
165 €   ZBOR DIRECT!
Iasi Londra Iasi
Iasi Munchen Iasi
137 €   zbor direct!
Iasi Munchen Iasi