Newsletter              
Search               
Get the Flash Player to see this web page corectly.

Circuit Revelion 2018 Cuba 15 zile

1 849 €  

Cuba
Havana, Varadero


Perioada: 27-12-2017 - 09-01-2018
Transport: Avion

Revelion 2018 Cuba
Circuit & Sejur All Inclusive la Trinidad & Varadero
Durata: 15 zile I Plecari: 27.12.2017

Ziua 1. BUCURESTI - HAVANA - VARADERO
Intalnire in aeroportul Henri Coanda si zbor spre Istanbul. Dupa o scurta escala ne imbarcam pentru zborul transatlantic cu destinatia Havana. Zbor pe timp de noapte.

Ziua 2. VARADERO
Sosire in Havana in cursul diminetii. Transfer la hotel in Varadero. Timp liber sa ne bucuram de plajele imaculate ale Oceanului Atlantic si de apele sale de clestar, in timp ce savuram un ‘mojito' la umbra unui palmier si ascultam cantecul exotic al pasarilor in gradinile paradisiace ale hotelului. Ne asteapta 2 zile cu infinite optiuni de petrecere a timpului, plimbari cu barca in largul marii, un safari plin de adrenalina in jungla tropicala insotiti de ghizi experimentati, scufundari pentru incepatori si profesionisti, rafting pe raul Canimar etc. Cazare cu All Inclusive la Hotel Tuxpan 4*.

Ziua 3. VARADERO & CAYO BLANCO
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala in Cayo Blanco. Transfer de la hotel la Marina Chapelin, unde ne imbarcam pe un catamaran. Avem posibilitatea sa inotam cu delfinii, sa facem plaja si snorkeling printre recifele de corali. Bar deschis unde putem experimenta cocktail-urile cubaneze, romul, dar si bucataria cubaneza. Ambianta muzicala, spectacolele cu delfinii si de divertisment vor face aceasta zi de neuitat. Cazare Varadero cu All Inclusive la Hotel Tuxpan 4*.
Ziua 4. VARADERO - SUN & FUN
Mic dejun. Program liber pentru plaja si activitati individuale. Cazare Varadero cu all inclusive la Hotel Tuxpan 4*.

Ziua 5. VARADERO - SANTA CLARA - CINEFUEGOS - TRINIDAD
Mic dejun. Dupa micul dejun plecam catre Santa Clara, orasul in care a avut loc in anul 1958 ultima batalie a Revolutiei Cubaneze. Aici vom admira Plaza de la Revolucion si Mausoleul Che Guevara, Parcul Vidal, Teatrul La Caridad, Catedrala Santa Clara de Asis. Drumul continua spre Cienfuegos, considerat si "Perla Sudului", remarcabil prin imbinarea deosebita intre relieful marin si cel montan si prin aerul frantuzesc pastrat de la vechii colonisti (a fost colonie franceza in 1819). Se viziteaza Parcul Jose Marti, centrul istoric cu Catedrala Purisima Concepcion, Teatrul Tomas Terry. Traseul continua spre coasta Marii Caraibilor si Trinidad. Sosire Trinidad - Playa Ancon si cazare Hotel Ancon 4*.. Cina festiva de Revelion. La multi ani 2018!

Ziua 6. TRINIDAD
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru a va bucura de apele turcoaz, incredibil de calde, ale Marii Caraibilor si de nisipul fin al renumitei Playa Ancon. Cazare cu all inclusive la Hotel Ancon 4*.

Ziua 7. TRINIDAD - TOPES DE COLLANTES -TRINIDAD
Mic dejun. Astazi puteti participa la o excursie optionala in Parcul National Topes de Collantes, o veritabila padure tropicala, impresionanta datorita diversitatii pe care a creat-o natura: pesteri, cascade, rauri, grote, canioane, iazuri cu apa de clestar, vegetatie luxurianta, cu sute de specii de plante, ale caror secrete ne vor fi dezvaluite de un ghid local. Cazare cu all inclusive la Hotel Ancon 4*.

Ziua 8. TRINIDAD - SANCTI SPIRITUS - CAMAGUEY
Mic dejun. Tur al orasului Trinidad, inclus in Patrimoniul UNESCO in 1988, considerat cel mai bine conservat complex architectural colonial din toata America. Se viziteaza Palatul Cantero, unde sunt expuse colectii de arta decorativa si mobile de epoca, piatetele inconjurate de case coloniale, care conserva stilul sec. XVIII - XIX atat in interior cat si in exterior. Plecare spre Camaguey cu oprire in Sancti Spiritus pentru un scurt tur panoramic si masa de pranz la un restaurant local. Continuam traseul spre Camaguey. Cazare la hotel Camino de Hierro 4*.

Ziua 9. CAMAGUEY - BAYAMO - SANTIAGO DE CUBA
Mic dejun. Plimbare pietonala cu insotitorul de grup in centrul istoric, inclus in patrimoniul mondial UNESCO in anul 2008. Continuam spre Bayamo, oras fondat de Diego Velazquez in 1513, in centrul caruia se afla casa lui Carlos Manuel de Cespedes, primul cubanez care si-a eliberat sclavii, pe 10 oct. 1868. Dupa pranz plecam spre Santiago de Cuba cu oprire la cel mai important loc de pelerinaj din insula, Basílica Sanctuar National "Nuestra Señora de la Caridad del Cobre", inchinata Maicii Domnului. Sosire in Santiago de Cuba si transfer la Hotel Casa Granda 4* pentru cazare.

Ziua 10. SANTIAGO DE CUBA
Mic dejun. Ziua de astazi este dedicata explorarii orasului Santiago de Cuba, al doilea mare oras al Cubei, fondat de Diego Velázquez in 1515. Orasul pastreaza parfumul si farmecul epocii coloniale, dar reprezinta si locul de nastere al Revolutiei Cubaneze. Vom vizita Parcul Cespedes, Casa lui Diego Velázquez, Catedrala, fosta cazarma Moncada, piata Revolutiei, Cimitirul Santa Ifigenia, unde odihnesc doua personalitati marcante ale Cubei, Jose Marti si Fidel Castro, Castillo del Morro (San Pedro de la Roca), intrat in patrimoniul mondial UNESCO in 1997, ca exemplu desavarsit al arhitecturii militare spaniolo-americane, cu influente din renasterea italiana. Dupa turul de oras transfer la aeroport pentru zborul catre Havana. Sosire in Havana si transfer la hotel. Cazare Havana la Hotel Capri 4*.

Ziua 11. HAVANA
Mic dejun. Turul Havanei, orasul contrastelor, in care vom descoperi frumusetea cladirilor coloniale din centrul vechi (Habana Vieja), ne vom opri in Piata Armelor (cea mai veche piata din Havana) si in piata Catedralei, unde vom fi impresionati de Palatul marchizului de Aguas Claras. Continuam turul cu Piata Revolutiei, dominata de impunatorul Memorialul Jose Marti si elegantul cartier Vedano, cu strazile sale pitoresti, vile luxoase, magazine moderne si vestita Avenida de los Presidentes. Vom admira cladirea Universitatii, Muzeul Napoleon gazduit intr-un palat in stil florentin, unul dintre cele mai importante muzee din lume, Hotelul Nacional, unde a fost gazduit si fostul rege al Romaniei, Carol al II-lea. Incheiem turul in zona rezidentiala Miramar, cel mai bogat si elitist cartier al Havanei, unde isi au sediul numeroase ambasade si misiuni diplomatice. Cazare Havana la acelasi hotel.

Ziua 12. HAVANA - PE URMELE LUI HEMINGWAY
Mic dejun. Prima parte a aceastei zile este dedicata lui Ernest Hemingway, scriitorul nord american distins cu premiul Nobel in 1954 si autorul romanului Batranul si Marea. Ne vom opri pe rand la locurile unde vom incerca sa identificam imagini din acest roman care a primit in 1952 premiul Pulitzer si care reflecta dragostea romancierului pentru Cuba. Primul loc unde vom poposi este muzeul Hemingway de la Finca Vigia, casa in care scriitorul a locuit intre 1939 si 1960. Urmatoarea vizita o facem la ‘carciuma' La Terraza din Cojimar, unde se intalneau pescarii si zaboveau la un pahar de rom povestindu-si evenimentele cotidiene. In Cojimar se afla si monumentul lui Hemingway, ridicat pe malul oceanului, langa fortificatia Torreon de la Chorrera. Revenim in Havana si incheiem turul Hemingway cu vizita la barul El Floridita, unde scriitorul poposea adesea pentru a degusta specialitatea casei, cocktailul Daiquiri. Dupa pauza de pranz vom vizita Muzeul Revolutiei, amenajat in fostul Palat Prezidential si vom face o plimbare intre Parcul Central si cladirea Capitoliului, construita dupa modelul american. Seara, optional, putem participa la renumitul spectacol de Cabaret Tropicana, o reprezentatie de neegalat a luminilor, costumelor si dansurilor exotice. Cazare Havana, Hotel Capri 4*.

Ziua 13. HAVANA & VALE VINALES
Mic dejun. Astazi vom face o excursie, cu pranz inclus, in faimoasa Vale Viñales din Muntii Los Organos, declarata sit UNESCO in 1999. Este un bun prilej de a observa viata de zi cu zi a Cubei, tehnicile traditionale utilizate in agricultura, arhitectura fermelor si satelor. Din punctul de belvedere Los Jazmines vom admira peisajele pitoresti ale provinciei Pinar del Rio, apoi vom vizita Cueva del Indio (pestera Indianului) si Mural de la Prehistoria, pictura realizata pe un perete de stanca dupa planurile lui Leovigildo González Morillo, reprezentand evolutia animalelor si oamenilor din aceasta zona montana. Cazare Havana la acelasi hotel.

Ziua 14. HAVANA - ISTANBUL
Mic dejun. Dis de dimineata transfer la aeroportul international din Havana, imbarcare si zbor spre Istanbul. Noapte si cina in avion.

Ziua 15. ISTANBUL - BUCURESTI.
Aterizam in Istanbul dimineata. Zbor in conexiune spre Bucuresti.

SERVICII INCLUSE
 transport avion Bucuresti - Havana - Bucuresti si Santiago de Cuba - Havana;
 autocar / minibus local, licentiat pe durata traseului si a transferurilor;
 cazare 12 nopti cu mic dejun in hoteluri de 4*: 3 nopti Varadero, 3 nopti Trinidad, 1 noapte Camaguey, 1 noapte Santiago De Cuba, 4 nopti Havana;
 All Inclusive la Varadero si Trinidad ( 3 mese / zi si bauturi alcoolice si nealcoolice nelimitat );
 vizitele conform programului cu insotitor roman si ghizi locali pe durata circuitului;
 asigurare medicala + storno (*valoare storno asigurata - pana la 21.000 lei / calatorie).  taxele de aeroport si securitate pentru zborurile internationale (se achita obligatoriu la inscriere): 495 €;

SERVICII NEINCLUSE
 taxele de aeroport si securitate pentru zborul continental (se achita obligatoriu la inscriere): 95 €;
 Cina festiva de Revelion ( se achita obligatoriu la inscriere ): 105 €;
 taxa de viza Cuba si procesare ( se achita optional la agentie sau se aplica personal la Ambasada ): 60 €;
 taxa de iesire din Cuba ( aprox. 20 €, se achita la plecarea din Cuba in moneda locala );
 bacsisuri obligatorii (se achita la insotitorul de grup): 45 € ;
 excursiile si activitatiile optionale;
 alte servicii decat cele mentionate.

PLECARI :27 Decembrie 2017
LOC IN CAMERA DUBLA
SUPLIMENT SINGLE 390 €
Tarif standard: 1999 €
Tarif Early Booking :1849 €

NOTE:
Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful de baza net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ). Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 16 pers. Pentru un grup de 12 - 15 persoane se va achita un supliment de 135 euro/persoana. Reducerea Early Booking este valabila pana la 15.07.2017.


EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:

 Croaziera in Cayo Blanco: 109 € (cu pranz si bauturi incluse);
 Cabaret Tropicana: 99 € (cu bauturi si snack incluse);
 Topes de Collantes: 52 € ( include transfer si insotitor roman ).

ORAR DE ZBOR (compania Turkish Airlines) - ore locale:
27-Dec Bucuresti 21:55 Istanbul 00:30 (28-Dec)
Istanbul 02:10 Havana 08:00
09-Ian Havana 10:00 Istanbul 10:15 (10-Ian)
Istanbul 20:00 Bucuresti 20:25

CONDITIILE GENERALE DE PARTICIPARE:
Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
Tarifele sunt in euro / persoana. Tarifele sunt valabile pentru grup minim persoane. In cazul in care nu se intruneste numarul minim mentionat, pretul se poate majora cu pana la 10%, daca nu este precizat altfel. Aceasta conditie este acceptata de cei inscrisi la excursie automat, la semnarea contractului de prestari servicii turistice si nu constituie motiv de anulare. Numarul minim de participanti pentru a se organiza excursiile optionale este egal cu numarul minim de participanti pentru intregul program. Sub acest numar, agentia poate majora pretul sau anula optionalul.
In cazul in care turistul renunta la excursie, indiferent de motive, acesta va suporta urmatoarele penalitati calculate din valoarea totala a excursiei:
a. 30 % daca retragerea se face pana in 60 de zile inaintea inceperii excursiei;
b. 75 % daca retragerea se face intre 59 - 31 de zile inaintea inceperii excursiei;
c. 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 30 zile inaintea inceperii excursiei sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.
Aceste penalizari se aplica in toate cazurile, cu exceptia programelor cu croaziera, sau programe confirmate cu propriile reguli de achitare, anulare, penalizare (ex: programe de Paste, Craciun, Revelion, Early Booking etc).
Rezervarile pentru pachetele de Craciun /Revelion/ Paste/ Early Booking anulate, sunt supuse unor conditii speciale de penalizare:
a. 50 % daca retragerea se face pana in 60 de zile inaintea inceperii excursiei;
b. 80 % daca retragerea se face intre 59 - 31 de zile inaintea inceperii excursiei;
c. 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 30 zile inaintea inceperii excursiei sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.
In cazul programelor care includ croaziere, temenele se modifica, astfel:
a. 10 % daca retragerea se face pana in 76 de zile inaintea inceperii excursiei;
b. 40 % daca retragerea se face intre 75 -60 zile inaintea inceperii excursiei;
c. 75 % daca retragerea se face intre 59 -31 zile inaintea inceperii excursiei;
d. 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 30 zile inaintea inceperii excursiei sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.

Observatii:

arias522

Iasi - Paris
taxe incluse
75
Iasi - Paris
Iasi Tel Aviv
99 €   taxe incluse
Iasi Tel Aviv
Iasi Rhodos Iasi
255 €   taxe incluse
Iasi Rhodos Iasi
Iasi Venetia
75 €   zbor direct
Iasi Venetia
Iasi  Viena
215 €   taxe incluse
Iasi  Viena
Iasi-Roma
75 €   taxe incluse
Iasi-Roma
Iasi - Bucuresti
40 €   taxe incluse
Iasi - Bucuresti
Iasi Barcelona
138 €   ZBOR DIRECT!!
Iasi Barcelona
Iasi Londra Iasi
165 €   ZBOR DIRECT!
Iasi Londra Iasi
Iasi Munchen Iasi
137 €   zbor direct!
Iasi Munchen Iasi