Newsletter              
Search               
Get the Flash Player to see this web page corectly.

Circuit Spania Circuit Clasic 13 zile autocar 2017

595 €  

Spania
Barcelona, Madrid, Valencia


Perioada: 05-05-2017 - 17-05-2017
Transport: Autocar

SPANIA CLASICA 2017

Perioada: 05.05 - 17.05.2017 / 13 zile - autocar

Itinerariu: Graz - Padova - Verona - Milano - Cannes - Barcelona - Montserrat - Zaragoza - Madrid - El Escorial - Vale de los Caidos - Toledo- Aranjuez - Valencia - Andorra - Nice - Monaco - Genova - Postojna

Ziua 1. Bucureşti - BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00. Plecare din Bucureşti, de la Autogara, Calea Griviţei nr. 158, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Cazare la Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA - GRAZ - PADOVA (795 km)
Mic dejun, plecare spre Graz, al doilea oraş din Austria, unde parcurgem un tur pietonal în centrul istoric. Deplasare spre Padova (optional, 8 €), pentru vizită la Basilica Sf. Anton, renumit centru de pelerinaj. Cazare în zona Padova.

Ziua 3. VERONA - MILANO - Riviera LIGURICĂ (590 km)
Mic dejun. Plecare spre Verona, unde putem admira Arenele Romane, Casa Julietei, Piaţa delle Erbe, Palatul şi Mormintele Scaligerilor. Traseul continuă spre Milano unde vizităm: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel şi Domul, pe cât de decorat în exterior, pe atât de sobru în interior, punând în valoare vitraliile sale unice. Seara cazare în zona Genova.

Ziua 4. GENOVA - CANNES - COSTA BRAVA (790 km)
Mic dejun. Ne vom deplasa spre Costa Brava, traversând minunata Coastă de Azur. Scurtă oprire în renumita staţiune Cannes, cu aleea vedetelor lângă Palais des Festivals et des Congres. Cazare şi cină pe Costa Brava.

Ziua 5. BARCELONA - Mănăstirea MONTSERRAT
Mic dejun. Începem turul Barcelonei cu Sagrada Familia, operă a lui Gaudi, Palatul Regal, Parc Guell, Grădina Botanică din Parcul Montjuic, celebra Ramblas, Piaţa Catalunia. Timp liber pentru shopping, vizita Muzeul Picasso sau excursie opţională (20 €) la Montserrat, unde admirăm celebra Mânăstire construită pe stâncile muntelui Montserrat, renumit loc de pelerinaj. Întoarcere în Barcelona pentru impresionantul spectacol de sunet şi lumini "Fântâna Magică". Cazare şi cină la acelaşi hotel.

Ziua 6. BARCELONA - ZARAGOZA - MADRID (630 km)
Mic dejun. Plecare spre Madrid. Pe traseu oprim în Zaragoza, la Basilica St. Maria del Pilar şi la Catedrala La Seo del Salvador. Seara începem turul panoramic cu autocarul în capitala Spaniei: Piaţa şi Fântâna Cibele, Puerta del Sol, Piaţa Mayor, Bd. Grand Via, Piaţa Spaniei cu Monumentul lui Cervantes şi Palatul Regal. Cazare la Madrid.

Ziua 7. Madrid - El ESCORIAL (150 km)
Mic dejun. Utilizând transportul public, dedicăm întreaga dimineaţă explorării Palatului Regal şi faimosului Muzeu Prado. Timp liber în Madrid sau excursie optionala la Escorial (15 €), simbol pentru rolul Spaniei lui Filip al II-lea în perioada Contra-Reformei. Mânăstirea, reşedinţa istorică a Regelui Spaniei, muzeu şi important nucleu de cultură, a fost declarat patrimoniu UNESCO. La întoarcerea spre Madrid, admirăm grandiosul monument din Vale de los Caidos. Cazare la Madrid.

Ziua 8. TOLEDO - ARANJUEZ - VALENCIA (485 km)
Mic dejun. Pornim spre Toledo - fosta capitală a ţării, adevărat "oraș-muzeu" în care a trăit şi creat faimosul El Greco. Vom admira Catedrala, Sinagoga, Biserica San Juan şi podul San Martin cu zidurile fortăreţei medievale. Continuăm spre Aranjuez, cu vizitarea Palatului (reşedinţa de vară a familiei regale) şi a grădinilor superbe care îl înconjoară. Cazare la Valencia.

Ziua 9. VALENCIA - PortAventura - COSTA BRAVA (360 km)
Mic dejun. Tur de oraş în Valencia - centrul istoric cu străduţele sale înguste, Palacio del Marques de Dos Aguas în stil baroc şi Catedrala, unde este păstrat „Santo Caliz", un vas atribuit Sfântului Graal. Continuăm traseul spre Salou - staţiune de top de pe Coasta Dorada, unde aveţi cateva ore la dispoziţie pentru a petrece timp liber la plajă, în cafenele, magazine, restaurante sau făcând o plimbare pe faleza Les Palmeres. Opţional, Port Aventura - cel mai mare parc de distracţii tematic din Europa şi al doilea de pe Glob, impresionant ca suprafaţă (35.000 mp) si prin senzaţiile oferite. Cazare şi cină pe Costa Brava.

Ziua 10. Costa BRAVA - Coasta de AZUR - NICE (835 km)
Mic dejun. Plecare pentru cazare în zona Aix-en-Provence-Nice. În Nice ne vom delecta cu o plimbare pe Promenade des Anglais.

Ziua 11. NICE - MONACO - GENOVA - PADOVA (530 km)
Mic dejun. Deplasare spre Monaco unde, după vizita la Palatul Princiar, parcurgem traseul curselor de Formula 1 între Port şi faimosul Cazino. Drumul continuă spre Italia. Sosire şi cazare în zona Padova.

Ziua 12. PADOVA - Peştera POSTOJNA - BUDAPESTA (690 km)
Mic dejun. Plecare spre Budapesta, tranzitând Slovenia, unde se vizitează Peştera Postojna, unul dintre cele mai fascinante fenomene carstice din Europa. Sosire la Budapesta. Opţional, Croazieră pe Dunăre (cu cină 29 €/ fără cină 14 €). Cazare în Budapesta.

Ziua 13. BUDAPESTA - BUCUREȘTI (895 km)
După micul dejun, plecare spre Bucureşti. Sosire seara, după ora 23.30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.
Loc în cameră DBL : 595 €
Supl. SINGLE: 225 €
Copil 6-12 ani: 565 €
Al 3-lea adult în cameră: 585 €

BONUSURI
• 3 CINE pentru cazările de pe COSTA BRAVA
• NOU! Pachet asigurări inclus: asigurare medicală, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru posesorii de PELLERIN CLUB CARD

PREŢUL INCLUDE
• transport cu autocar climatizat, clasificat 2 - 4, exceptând ziua 7 (transport local contra cost);
• 12 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2 - 4*;
• BONUS 3 cine pentru cazările de pe Costa Brava;
• ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ
• vizite opţionale: Montserrat, Croazieră pe Dunăre, toate minim 30 persoane
• autocar local şi transport public în ziua 7 (conform normelor AETR).
• intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale

NOTE
1 În unele oraşe de pe traseu, autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
2 Autocarul va prelua turiştii sosiţi la Barcelona cu avionul, precum şi turişti de la Budapesta din / spre oraşele prin care se tranzitează România.
3 Ordinea cazărilor şi vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se pot modifica, asigurând vizitarea tuturor obiectivelor din program.
4 Obiectivele din program marcate cu caractere bold italice se vizitează pe exterior.
5 Copiii beneficiază de reducere pentru cazare în cameră cu doi adulţi.

PUNCTELE DE ÎMBARCARE GRATUITĂ
(autocar sau microbuz):
BUCUREŞTI Autogara - Calea Griviţei nr. 158 05.45
PITEŞTI Petrom ieşire Piteşti Est 07.00
RM. VÂLCEA Petrom ieşire Pasarela Nord 08.30
SIBIU Petrom Obor Calea Şurii Mari 11.30
SEBEŞ Rompetrol ieşire Lancram 12.00
DEVA McDonald's GARĂ 14.00
ARAD Gara Centrală 16.00

Dacă turiştii se îmbarcă dintr-o altă localitate decât Bucureşti, aceştia trebuie să informeze cu minim 15 zile înainte de data plecării agenţia la care s-au înscris. Înscrierile cu mai puţin de 15 zile înainte se vor face numai în funcţie de capacitatea mijlocului de transport utilizat.

PUNCTELE DE ÎMBARCARE CONTRA COST (autocar sau microbuz):
PLOIEŞTI 5 € / sens/ pers. Petrom METRO 07.00
CÂMPINA 8 € / sens/ pers. Casa Bucur - Popas Km 92 07.30
BRAŞOV 10 € / sens/ pers. McDonald's Cal. Bucureşti 09.00
Sf. Gheorghe 10 € / sens/ pers. Petrom V - ieşire Braşov 08.00
TG. MUREŞ 10 €/ sens/ pers. Parcare Promenada Mall 11.30
CLUJ 10 € / sens/ pers. Intrarea în parcarea Polus Mall 13.30
ORADEA 10 € / sens/ pers. Intrare parcare SELGROS 18.00
TIMIŞOARA 5 € / sens/ pers. Parcare Auchan - Calea Arad 15.00
CONSTANŢA 8 € / sens/ pers. Gara Centrală 02.00
BUZĂU 8 € / sens/ pers. PETROM Pod Mărăcineni 06.00
BRĂILA 10 € / sens/ pers. Intr. parcare CARREFOUR 04.30
GALAŢI 10 € / sens/ pers. McDonald's 04.00
FOCŞANI 10 € / sens/ pers. Benz. LUKOIL, centru 04.30
BACĂU 15 € / sens/ pers. Parcare Stadion Municipal 06.00
PIATRA NEAMŢ 15€ / sens/ pers. Parcare Hotel Central 07.00
SUCEAVA 15€ / sens/ pers. Parcare Hotel Bucovina 05.30
IAŞI 15€ / sens/ pers. Parcare Billa (Şos. Arcu nr. 29) 05.00
Chişinău - IAŞI 10 € / sens/ pers. Parcare Hotel Național 02.00
CRAIOVA 10 € / sens/ pers. McDonald's Calea Bucureşti 06.30
SLATINA 8 € / sens/ pers. Parcare Hotel Parc 08.00
Transferurile CONTRA COST sunt GARANTATE pentru MINIM 4 persoane (reconfirmare cu 2 - 3 zile înainte de plecare) şi sunt LIMITATE în funcţie de CAPACITATEA MAXIMĂ A MIJLOCULUI DE TRANSPORT UTILIZAT (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri). Pentru mai puţin de 4 pers. / sens, turiştii pot accepta suportarea diferenţei de preţ SAU LI SE RESTITUIE DUBLUL SUMEI ACHITATE pentru transferul pe sensul neefectuat. Efectuarea transferului la plecarea în circuit nu implică şi efectuarea transferului pentru retur dacă nu este întrunit numărul minim de 4 pers. / sens.
Turiştii sunt rugaţi să se prezinte la locul de îmbarcare cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicată. Orele sunt estimative, în funcţie de condiţiile meteorologice şi de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).

ATENŢIE! Grupul NU VA AŞTEPTA turiştii care întârzie la îmbarcare.

EXEMPLE DE CAZĂRI 2016
Budapesta http://www.tulipinnbudapestmillennium.com/
Zona Padova http://www.hotelresi.it/
Zona Genova http://www.poggiohotel.it/en/
Costa Brava http://hotelneptuno.com/rooms/
Madrid http://www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/us/en/madrid/tojal/hoteldetail/photos-tours
Valencia http://www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/us/en/valencia/vlcbo/hoteldetail/photos-tours
Costa Brava http://en.hotelriviera.cat
Zona Nice - Cannes http://antibes.starshotels.com/photo-gallery
Zona Padova http://www.hotelresi.it/
Budapesta http://www.expohotelbudapest.com

 

Observatii:

codarias320

Iasi - Paris
taxe incluse
75
Iasi - Paris
Iasi Tel Aviv
99 €   taxe incluse
Iasi Tel Aviv
Iasi Rhodos Iasi
255 €   taxe incluse
Iasi Rhodos Iasi
Iasi Venetia
75 €   zbor direct
Iasi Venetia
Iasi  Viena
215 €   taxe incluse
Iasi  Viena
Iasi-Roma
75 €   taxe incluse
Iasi-Roma
Iasi - Bucuresti
40 €   taxe incluse
Iasi - Bucuresti
Iasi Barcelona
138 €   ZBOR DIRECT!!
Iasi Barcelona
Iasi Londra Iasi
165 €   ZBOR DIRECT!
Iasi Londra Iasi
Iasi Munchen Iasi
137 €   zbor direct!
Iasi Munchen Iasi