Newsletter              
Search               
Get the Flash Player to see this web page corectly.

Ramada - hotel / Iasi - Moldova

Ramada - hotel


Perioada: 10-06-2019 - 11-11-2019
Preturi incepand de la: 64 € Transport: Fara transport
Masa: Mic dejun

Hotelul RAMADA*** Iasi

s-a deschis incepand cu luna mai 2008. Situat in centrul cultural al orasului, chiar langa Palatul Culturii si langa Teatrul Luceafarul, hotelul RAMADA se afla la numai 15 minute distanta de aeroport si la doar 7 minute de Gara Centrala.
Apropierea de principalele obiective turistice si puncte de interes precum si linistea zonei ferite de traficul si agitatia urbana, ii asigura hotelului Ramada un amplasament ideal. In apropiere, se afla si cele mai vizitate mall-uri din oras dar si cele mai cunoscute obiective turistice ale Iasului – biserica Trei Ierarhi, Catedrala Mitropolitana, Casa Dosoftei, Biserica Sf. Nicolae Domnesc, Manastirea Golia.
Arhitectura moderna a cladirii si a spatiilor interioare impreuna cu frumusetea naturala a imprejurimilor, fac din hotelul Ramada locatia perfecta atat pentru turistii de afaceri cat si pentru turistii veniti sa viziteze acest colt de tara plin de istorie si cultura.

HOTEL RAMADA Iasi va sta la dispoziţie cu 76 de camere modern renovate, corespunzand celor mai inalte exigente internationale:

68 camere Standard Business
4 camere Junior Suite
4 camere Senior Suite

Masa poate fi luata in Restaurantul Cosmopolitan care are o capacitate de 180 de locuri. Veti descoperi aici cea mai rafinata bucatarie, alaturi de care serviciile de inalta clasa vor face dintr-o obisnuita iesire la restaurant, o experienta de neuitat.
Cafeneaua Espresso Caffe este locatia ideala pentru un business lunch, pentru o pauza de cafea sau pentru a degusta o bautura fina.

Pentru intalniri de afaceri, seminarii, prezentari, conferinte si training-uri, RAMADA Iasi va ofera 5 sali de conferinte modern echipate si avand optiuni variate de set-up:
- Tokyo - 24 de locuri
- Napoli + Roma - 60 + 60 de locuri, despartite prin pereti fonoizolanti amovibili; pot fi utilizate separat sau impreuna
- Paris - 80 de locuri
- New York - 100 de locuri
La cerere se poate pune la dispozitie orice echipament tehnic: retroproiector, videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, echipamente audio sau video, instalatie de sonorizare sau de traducere simultana.

 


Iasi Munchen Iasi
zbor direct!
137
Iasi Munchen Iasi
Iasi Rhodos Iasi
255 €   taxe incluse
Iasi Rhodos Iasi
Iasi Tel Aviv
99 €   taxe incluse
Iasi Tel Aviv
Iasi Venetia
75 €   zbor direct
Iasi Venetia
Iasi  Viena
215 €   taxe incluse
Iasi  Viena
Iasi-Roma
75 €   taxe incluse
Iasi-Roma
Iasi - Bucuresti
40 €   taxe incluse
Iasi - Bucuresti
Iasi Barcelona
138 €   ZBOR DIRECT!!
Iasi Barcelona
Iasi Londra Iasi
165 €   ZBOR DIRECT!
Iasi Londra Iasi
Iasi Munchen Iasi
137 €   zbor direct!
Iasi Munchen Iasi