Newsletter              
Search               
Get the Flash Player to see this web page corectly.

Pleiada Boutique - hotel / Iasi - Moldova

Pleiada Boutique - hotel


Perioada: 11-05-2019 - 11-12-2019
Preturi incepand de la: 115 € Transport: Fara transport
Masa: Mic dejun

Hotel PLEIADA BOUTIQUE 5***** IASI
http://www.hotelpleiada.ro

Pleiada Boutique Hotel este amplasat la numai 7 minute distanță de centrul comercial, istoric și administrativ al Iașului și la 15 minute distanță de Aeroportul Internațional Iași. Poziția optimă și buna conexiune rutieră cu rețeaua de străzi și cu rețeaua de drumuri locală și regională nu aduc însă și obișnuitele neajunsuri ale locațiilor centrale: hotelul este înconjurat de livezi și pâlcuri de pădure, astfel că oferă oaspeților săi o minunată ocazie de relaxare și tihnă discretă, departe de tumultul și agitația orașului.

Pentru turiști, hotelul este un excelent punct de plecare pentru vizitarea atracțiilor și monumentelor orașului, precum și pentru vizitarea obiectivelor importante din împrejurimi sau din regiunea Moldovei.

Pentru oaspeții ce călătoresc în interes de serviciu, accesul către destinațiile de afaceri ale Iașului este simplu și rapid, hotelul fiind amplasat pe una dintre principalele artere de circulație din oraș.

Design camere
Șase tipuri de amenajări interioare, personalizate prin design, culori, materiale și mobilier, transformă camerele hotelului într-o expresie a diversității și frumuseții lumii, fiind inspirate de cele șase elemente primordiale ce alcătuiesc planeta pe care trăim.

Servicii in-room
La Pleiada Boutique Hotel, facilitățile exclusive de cazare înseamnă 60 de camere și 4 apartamente ce îmbină în proporții perfecte confortul deplin și luxul discret, detaliile clasice și facilitățile moderne, pentru a oferi deopotrivă spațiu, lumină, eleganță, note contemporane inedite în amenajarea băilor sau în diversele finisaje, designuri unice organizate tematic.

Camera Standard
Camere cu spațiu de odihnă sau relaxare și spațiu de lucru cu birou, într-o suprafață totală de peste 22 mp; amenajate cu pat queen size/single twin; băile sunt dotate cu cabină de duș; design variabil, în funcție de tematică.

Camera Deluxe
Camere cu spațiu de odihnă sau relaxare și spațiu de lucru cu birou, într-o suprafață totală de peste 26 mp; amenajate cu pat king size; băile sunt dotate cu duș/cadă și bideu; design variabil, în funcție de tematică.

Camera Executive
Camere cu spațiu de odihnă sau relaxare și spațiu de lucru cu birou, într-o suprafață totală de peste 30 m2; amenajate cu pat king size și queen size; unele dintre camere dispun de canapea în zona de relaxare; băile sunt dotate cu duș și bideu, spațiile de toaletă fiind separate de cele de spălare; design variabil, în funcție de tematică.

Apartament Diplomatic
Să stai într-un apartament Diplomatic înseamnă pur și simplu să călătorești într-o altă dimensiune. Atmosfera este atât de specială, aerul atât de elegant și odihnitor, iar amenajarea atât de atrăgătoare, încât stresul, grijile și neplăcerile dispar ca prin farmec, reduse la tăcere în confortul luxos al apartamentului. Este un loc amenajat cu dragoste și cu finețe, pentru ca fiecare detaliu să ofere încântare și relaxare.

Apartament Presidential
Apartamentul Presidential este pur și simplu expresia celei mai extravagante imaginații în materie de lux, confort și somptuozitate. Este locul unic ce îmbină dotările ultramoderne pentru relaxare și răsfăț, cu detaliile opulente și sofisticate.

RESTAURANT Burgo Wine Cellar
La demisolul hotelului, într-un decor eclectic ce îmbină liniile simple tradiționale și elementele decorative somptuoase ale conacelor boierești de odinioară, crama Burgo este refugiul tihnit și sofisticat totodată în care luarea mesei este mai mult decât un scop în sine și devine pretextul special al unor momente de neuitat. Tihnă, deliciu, ingrediente nostalgice și alchimii moderne, amestecate cu plăcerea confortabilă de a fi printre prieteni. Totul încălzit de emoția apetisantă a stațiilor de live cooking.

Facilitați CALYPSO SPA
Ocrotită de agitația, viteza și zgomotul vieții obișnuite, Calypso Spa este o lume aparte, închisă, diferită și specială. Aici ritmurile se schimbă, respirația se liniștește, simțurile se trezesc și trupurile se relaxează. Este lumea sclipirilor de apă, a aromelor amețitoare sau subtile, a culorilor mângâietoare, a muzicii discrete, a decorului liniștitor. Este a patra dimensiune: universul armoniei dintre minte, trup și suflet, al întoarcerii ființei către ea însăși, în căutarea echilibrului, liniștii, vigorii și frumuseții.

Servicii CALYPSO SPA
În Calypso Spa, echipa de specialiști utilizează puterea produselor de lux, dotările ultramoderne, numeroasele facilități și ambientul fermecător pentru a oferi clienților o experiență deosebită și cadrul perfect pentru a-și reface tonusul și energia sau pentru a-și menține frumusețea și sănătatea. Experiența spa este una prin excelență senzorială, însă combinația subtilă de proceduri și tehnici transferă beneficiile către toate palierele stării de bine. 


Iasi Munchen Iasi
zbor direct!
137
Iasi Munchen Iasi
Iasi Rhodos Iasi
255 €   taxe incluse
Iasi Rhodos Iasi
Iasi Tel Aviv
99 €   taxe incluse
Iasi Tel Aviv
Iasi Venetia
75 €   zbor direct
Iasi Venetia
Iasi  Viena
215 €   taxe incluse
Iasi  Viena
Iasi-Roma
75 €   taxe incluse
Iasi-Roma
Iasi - Bucuresti
40 €   taxe incluse
Iasi - Bucuresti
Iasi Barcelona
138 €   ZBOR DIRECT!!
Iasi Barcelona
Iasi Londra Iasi
165 €   ZBOR DIRECT!
Iasi Londra Iasi
Iasi Munchen Iasi
137 €   zbor direct!
Iasi Munchen Iasi