Charter Sharm El Sheikh - Novotel Beach Resort

NOTA!

Hotelul Novotel Beach Resort din Sharm El Sheikh  va efectua lucrari de renovare  in aripa Novotel Beach din 5 iunie pană pe 15 septembrie 2022, după cum urmează:

  • Inchiderea grupului separat de clădiri pentru renovare completă pentru 92 de unitati, incluzand 86 de camere, 6 junior suite și 2 apartamente superioare. (lucrările nu afectează nicio altă cameră de oaspeți/clădire).
  • Inchiderea Spa pentru renovare completă iar serviciul de masaj va fi oferit in zona piscinei olimpice (Palm Side)
  • Renovare completă a restaurantului Coral (Beach Side) cu reluare toate serviciile și mesele vor fi oferite atat la ​Restaurantul cu specific italian (Beach Side) catv  și in Restaurant La Palma (Palm Side)
  • Meniurile a la cart vor fi servite la Restaurantul Oriental.

Dorim să vă asigurăm că hotelul va continua să funcționeze cu servicii și facilități complete in această perioadă pentru a oferi oaspeților cel mai inalt nivel de confort și satisfacție.

 

Nota 2. Lucrarile de renovare se prelungesc pana la 03.10.2022. 3 piscine din secțiunea Palm vor fi funcționale și toți oaspeții sunt bineveniți să le folosească in schimb.

Nota 3. Cu mare plăcere, echipa de conducere a hotelului este incantată sa anunțe viitorul plan de renovare care va avea loc in Novotel -Beach Wing de la 1 august pană la 31 octombrie 2023, după cum urmează:

❖ Inchiderea bucătăriei principale și a restaurantului Coral de pe plaja pentru renovare completă. Toți oaspeții iși vor lua masa in VIP Lounge.
❖ Inchiderea grupului separat de clădiri pentru renovare completă pentru 65 de camere. (Lucrările nu afectează nicio clădire cu camere de oaspeți)

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Novotel Beach Resort, Sharm el Sheikh, Egipt

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta