Reef Oasis Beach Resort este un hotel frumos si primitor de 5 stele, cu vedere la Temple Reef, situat ideal pe plaja cu nisip. Elegantul si fermecatorul complex se bucura de vederi spectaculoase la mare, inconjurat de Muntii Sinai.
Ofera camere spatioase, cu aer conditionat si TV cu canale prin satelit. 
Fiecare camera este decorata in culori neutre si are mobilier modern. 
Restaurantele tip bufet, inclusiv restaurantul principal Cibum, restaurantul italian La Giaconda, Kababgi si restaurantele Citadel Grill cu meniuri diversificate sunt optional deschise in functie de gradul de ocupare.
Barul Piazza sau Pubul englezesc este deschis 24 ore in functie de conditiile meteorologice. 
Reef Oasis ofera 6 restaurante care servesc o gama larga de specialitati, inclusiv mancaruri italiene si la gratar. Complexul are 10 baruri, dintre care unele servesc bauturi pe parcursul zilei, iar altele ofera divertisment in timpul serii.
Hotel potrivit atat cuplurilor cat si familiilor cu copii, ofera o mare varietate de servicii si facilitati care includ o serie de activitati sportive, numeroase restaurante si 
cafenele, divertisment de seara,centru de scufundari, centru spa, 10 piscine si fabulosul parc acvatic.
Copiii pot opta pentru Nemos Kids Club. Centrul spa de la Reef ofera o gama de facilitati de spa, inclusiv cada cu hidromasaj, sauna si tratamente prin masaj.
Aeroportul International Sharm el-Sheik este la 14 km, iar complexul ofera parcare gratuita. 

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Avion OTP-SSH Day 7 2023 Bucuresti - Sharm el Sheikh; Taxe de aeroport; ; ; Avion SSH-OTP Day 7 2023 Sharm el Sheikh - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre Reef Oasis Beach Resort, Sharm el Sheikh, Egipt

Solicita oferta