BEST CAMBRILS

Cambrils, Spania
Scor Booking: 7.8 Hotel Best Cambrils 4* face parte din lantul hotelier Best Hotels, fiind amplasat la doar 50m distanta de plaja, la 2 km de centrul orasului Cambrils.Cea mai apropiata statie de autobuz se afla la 30 m, statie de taxi – 20 m. Ofera turistilor posibilitati variate pentru petrecerea timpului liber, in apropiere se afla restaurant magazine si baruri. *Preturile nu includ TRANSFERUL AEROPORT - HOTEL - AEROPORT! In sistem gasiti tarifele pentru TRANSFER cu public shuttle - bus (Optional)
Hotel Website: http://www.besthotels.es/es/hotel-costa-dorada/hotel-cambrils/11

Localizare

Hotel Best Cambrils 4* face parte din lantul hotelier Best Hotels, fiind amplasat la doar 50m distanta de plaja, la 2 km de centrul orasului Cambrils.Cea mai apropiata statie de autobuz se afla la 30 m, statie de taxi – 20 m. Ofera turistilor posibilitati variate pentru petrecerea timpului liber, in apropiere se afla restaurant magazine si baruri.


Facilitati hotel

Recepţia de la Best Cambrils este deschisă non-stop, iar în schimbul unui cost suplimentar se oferă parcare la hotel.


Facilitati camere

Camerele spaţioase de la Best Cambrils au TV prin satelit şi minibar. Există seif, iar baia privată include uscător de păr.


Sport & Divertisment

Hotelul oferă o sală de jocuri cu mese de biliard şi de ping-pong, precum şi o zonă de joacă pentru copii şi un club al copiilor. De asemenea, există un salon TV cu o zonă cu acces Wi-Fi gratuit. Veţi găsi aici o piscină în aer liber, o saună şi o sală de sport.


Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun, demipensiune sau pensiune completa. Bufetul-restaurant oferă o varietate de preparate internaţionale, iar hotelul are şi un cafe-bar. Se poate solicita prânzul la pachet şi există automate pentru băuturi şi gustări.

vezi mai multe

Cazare 7 nopti la hotelul ales, cu tipul de masa ales, in Costa Dorada;
Transport avion Tarom cursa directa Otopeni - Barcelona si retur;
Un bagaj de cala (23kg) / persoana;
Taxe de aeroport
Asigurare medicala si storno COCKTAIL TRAVEL PROTECTION

vezi mai multe

Optional - Transfer aeroport/ hotel/ aeroport;
Intrarile la obiectivele turistice;
Excursiile optionale;
Taxele de statiune (se achita la hotel)
Alte servicii decat cele mentionate in program;

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare